1. All 3M Products
3M Suomi

3M™ 5425 UHMW-polyeteeniteippipala FST 42105

3M ID 7000070549
  • Suojaus hankauksilta, öljyiltä ja monilta muilta liuottimilta
  • Erittäin tarttuva ja uudelleen irrotettava akryyliliima tarjoaa vahvan kiinnityksen
  • Teipin erinomaisen lämpötilankeston ansiosta kiinnitys kestää myös haastavissa olosuhteissa
  • Ihanteellinen työstämiseen ja eri pituuksiin ja muotoihin stanssaamiseen
 Lisää

Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

Lisätiedot
Adhesion Strength (Metric)
33 N/100mm
Kierrätetty sisältö kokonaisuudessaan %
C
Murtovenymä
345
Paksuus (Imperial)
5,1 mil
Suojalineri
55# Densified Kraft Paper
Suurin käyttölämpötila (Celsius)
107 Degree Celsius
Takaosan liimapaksuus (metrinen)
0,08 mm
Taustan paksuus (metrinen)
0,08 mm
Teipin kokonaispaksuus ilman taustapaperia (metrinen)
0,13 mm
Tuotemerkki
3M™
Tuotteen väri
Läpinäkyvä
Vetolujuus (metrinen)
788 N/100mm
Lisätietoja
  • Suojaus hankauksilta, öljyiltä ja monilta muilta liuottimilta
  • Erittäin tarttuva ja uudelleen irrotettava akryyliliima tarjoaa vahvan kiinnityksen
  • Teipin erinomaisen lämpötilankeston ansiosta kiinnitys kestää myös haastavissa olosuhteissa
  • Ihanteellinen työstämiseen ja eri pituuksiin ja muotoihin stanssaamiseen
  • Käytetään tilanteissa, joissa voiteluainetta ei voida käyttää kontaminaatiovaaran takia

3M™ UHMW-polyeteenikalvoteippi 5425 suojaa pintoja hankaukselta ja naarmuilta. 0,11 mm paksu teippi kestää erittäin hyvin hankausta, joten se sopii ihanteellisesti kohteisiin, jotka altistuvat iskuille, kolhuille tai liukumiselle. Teippi muodostaa liukupinnan, joka sallii kontaktin ilman kulumista ja kestää erinomaisesti liuottimia.

3M™ 5425 UHMW-polyeteenikalvoteippiä käytetään usein yleisissä teollisuuden sovelluksissa vähentämään metalli- tai muoviosien kulumisesta aiheutuvaa ääntä tai värinää. UHMW (Ultra-High Molecular Weight)-polyeteeniteippi sietää erittäin hyvin kemikaaleja ja hankautumista, mikä takaa pitkän käyttöiän. Suojalinerin ansiosta teippi on helppo stanssata erilaisten käyttötarkoitusten vaatimiin muotoihin. Teipin akryyliliima-aine kestää erittäin hyvin liuottimia ja öljyjä ja kiinnittyy parhaiten korkean pintaenergian materiaaleihin. Se soveltuu ihanteellisesti tarkoituksiin, joissa vaaditaan hyvää kemikaalikestävyyttä, alhaista kitkakerrointa ja osien tai muiden materiaalien liikkumista. Liukaspintaista teippiä käytetään enimmäkseen ilmailu-, ajoneuvo- ja painoteollisuudessa sekä kunnossapitosovelluksissa. UHMW-polyeteeni on kestomuovi, jolla on ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten poikkeuksellinen kovuus ja alhainen pintaenergia. Käyttölämpötila-alueellaan käytettäessä UHMW-polyeteeniteippi tarjoaa seuraavia etuja: A. Erinomainen hankauksenkestävyys: Kestää monia PTFE-materiaaleja ja muita liukupintamateriaaleja pidempään B. Alhainen kitkakerroin: Ainoastaan PTFE:llä on parempi kerroin C. Liukuvuus ilman voiteluaineita: Voidaan käyttää tilanteissa, joissa voiteluainetta ei voida käyttää saastumisvaaran takia D. Äänenvaimennus: Korkea energian absorbtiokyky, joka vähentää melutasoja koneissa ja laitteistoissa Tuotteen käyttöideoita: • Kumisten polttokennojen hankauksensuojaus • Useille syövyttäville kemikaaleille altistuvat tiivisteet • Johdinsarjojen niputtaminen spiraalille suojaamaan hydraulinesteiltä • Erilaisten metallien erottaminen kulumisen ja kemiallisen korroosion estämiseksi • Erinomainen kulumapinnoille, jotka vaativat läpinäkyvyyttä • Kiskot ja kanavat, jotka vaativat vahvaa ja liuotinaineita kestävää liukupintaa

3M SIVUSTOT
bCom
Seuraa meitä
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen