1. All 3M Products
3M Suomi

3M™ 3789 TC Quadrack sulateliima, 5 kg/pakk

3M ID 7100008737
  • Iskunkestävyys tekee siitä pitkäikäisen
  • Liima kestää altistumista polttoaineille ja öljylle
  • Hyvä lämmönkestävyys (104 °C)
  • Avoin aika mahdollistaa kappaleiden säädön ja asettelun
 Lisää

Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

Lisätiedot
Asennusmenetelmä
Kannettava prosessi, Suihke
Consumer Label
Ei
Heat Resistance
220 Degree Fahrenheit
Kiintoaineiden painoprosentti (keskimäärin)
100 Percent
Kokonaisleveys (metrijärjestelmä)
15,9 mm
Kokonaispituus (metrijärjestelmä)
0,2 m
Lämpötilan asetus EC-lämpöpistoolille
5
Leikkauslujuus
570 Pound_Per_Square_Inch
Liimatyyppi
Polyamidi
National Stock Number
8040013909728
Open Time
50 Second
Regulatory Key
AD-02397
Teollisuudenalat
Autoteollisuus, Rakennusteollisuus, Kuluttajatuotteet, Elektroniikka, Huonekalut, Yleinen teollisuus, eArmeija ja hallitus, Pakkaus, Vähittäismyynti, Kyltit, eErikoisajoneuvo, Kuljetus, Puuteollisuus
Tuotemerkki
3M™
Tuotemuoto
Punta
Lisätietoja
  • Iskunkestävyys tekee siitä pitkäikäisen
  • Liima kestää altistumista polttoaineille ja öljylle
  • Hyvä lämmönkestävyys (104 °C)
  • Avoin aika mahdollistaa kappaleiden säädön ja asettelun
  • Monikäyttöinen liima sopii monille eri pinnoille, mukaan lukien useat muovit

3M™ Sulateliima 3789 on polyamidiliima, joka on suunniteltu iskun, polttoaineen- ja öljynkestäväksi liimaksi muoveille, vinyylille, puulle ja muille pintamateriaaleille. Tämä luja tuote on valmistettu 100% kiintoainepitoisesta termoplastisesta hartsista. Tämän kuumaliiman lämmönkestävyys on hyvä (104 °C) ja sen avoin aika mahdollistaa liimattavien kappaleidn säädön ja asettelun.

Kestävä, monikäyttöinen kuumaliima Kestävä ja luja 3M™ Kuumaliima 3789 on polyamidiliima, joka kestää iskuja ja antaa näin ollen pitkäkestoisen liimauksen. Tämän kuumaliiman lämmönkestävyys on hyvä (104 °C), sen polttoaineen- ja öljynkestävyys on hyvä ja sen avoin aika mahdollistaa istuvuussäädön ja asettelun. Tämä liima toimii parhaiten, kun sitä käytetään yhdessä 3M™ Kuumaliimalaitteiden PG, TC Quadrackin ja EC:n kanssa. 3M™ Kuumaliima 3789 tarttuu myös huonekaluissa, verhoilussa ja pientavaroissa käytettyyn puuhun, polyolefiineihin sekä kartonkiin ja muihin kevyisiin materiaaleihin. Sen 50 sekunnin avoin aika riittää asetteluun ja säätöihin, ja se tukee tehokasta tuotantoa monissa eri käyttötarkoituksissa.

Suositellut käyttökohteet 3M™ Kuumaliima 3789 sopii käytettäväksi monilla eri aloilla ja monissa eri käyttötarkoituksissa, mukaan lukien:

Ei-rakenteellisten komponenttien puukokoonpanoihin kodin ja toimiston huonekaluissa ja kaapistoissa “Kolmas käsi” -pidikekomponenttien kanssa, kun puurakenneliimat kovettuvat Kankaan liimaamiseksi puuhun reunuksissa ja punoksissa Laatikon pohjien, ohjauskiskojen ja jäykisteiden kiinnittämiseen Verhoilun kiinnittämiseksi puuhun ja muoviin Koristeellisten peitelistojen kokoamiseen

Tietoa kuumaliimoista Kuumaliimat ovat 100% kiintoainepitoista termoplastista hartsia. Nämä liimat on suunniteltu sulamaan uudelleen liimauksen jälkeen, jos ne altistetaan riittävän korkeille lämpötiloille. Kuumaliimojen etuna mekaanisiin kiinnikkeisiin ja eristysteippeihin nähden on se, että ne ovat lähes näkymättömiä pintojen välissä.

Kuumaliimamme nesteytyvät lämmitettäessä, täyttävät välykset nopeasti ja kostuttavat liimattavan pinnan. Kun liimaa on levitetty pinnalle, se jäähtyy, kovettuu ja saavuttaa liimauslujuuden sekunneissa. Nopean työskentelyajan ansiosta voit siirtää kokoamasi kappaleet välittömästi, joten et tarvitsi puristimia, kiinnityksiä tai lisäkuivatusaikaa tai -energiaa.

Pidä tuotanto käynnissä 3M™ Kuumaliimojen avulla 3M™ Kuumaliima