1. All 3M Products
3M Suomi

3M™ 3779 TC Quadrack sulateliima, 5 kg/pakk

3M ID 7000000888
  • Korkea lämmönkestävyys ja kestävä liitos
  • Liima kestää polttoaineita, öljyä ja iskuja
  • Monikäyttöinen liima sopii monille eri pinnoille, mukaan lukien useat muovit
  • Pitkä kiinnittymisaika mahdollistaa liitettävien kappaleiden säädön ja asettelun
 Lisää

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
Soita meille (09) 525 21

Lisätiedot
Asennusmenetelmä
Kannettava prosessi, Suihke
Avausaika
35 sekuntia
Kiintoaineiden painoprosentti (keskimäärin)
100 Percent
Kokonaisleveys (metrijärjestelmä)
15,9 mm
Kokonaispituus (metrijärjestelmä)
0,2 m
Kuluttajamerkintä
Ei
Lämmönkesto
300 Degree Fahrenheit
Lämpötilan asetus EC-lämpöpistoolille
5
Leikkauslujuus
700 Pound_Per_Square_Inch
Liimatyyppi
Polyamidi
Sääntelyavain
AD-02386
Teollisuudenalat
Autoteollisuus, Rakennusteollisuus, Kuluttajatuotteet, Elektroniikka, Huonekalut, Yleinen teollisuus, eArmeija ja hallitus, Pakkaus, Vähittäismyynti, Kyltit, eErikoisajoneuvo, Kuljetus, Puuteollisuus
Tuotemerkki
3M™
Tuotemuoto
Punta
Lisätietoja
  • Korkea lämmönkestävyys ja kestävä liitos
  • Liima kestää polttoaineita, öljyä ja iskuja
  • Monikäyttöinen liima sopii monille eri pinnoille, mukaan lukien useat muovit
  • Pitkä kiinnittymisaika mahdollistaa liitettävien kappaleiden säädön ja asettelun
  • Mieto tuoksu tekee työskentelystä miellyttävämpää

3M™ -kuumaliima 3779 on ruskean värinen, erittäin suorituskykyinen termoplastinen liima, joka on suunniteltu kestämään hyvin kuumuutta, iskuja, polttoaineita ja öljyjä. Soveltuu erityisesti sähkösovelluksiin, kuten johtojen ja kaapeleiden kiinnittämiseen sekä kapselointiin.

Tuote on valmistettu termoplastisesta hartsista, jonka kiintoainepitoisuus on 100%. Se sopii käytettäväksi yhdessä PG, TC, TCQ ja EC-kuumaliimauslaitteiden kanssa. 25 sekunnin avoin aika sekä 3,2 mm liimapalko riittävät sopivan asemoinnin ja kiinnittämisen hakemiseen, joten se sopii nopeatahtiseen tuotantoon kokoonpanossa, liittämisessä, yhdistämisessä, varmistamisessa, korjaamisessa, paneelien liittämisessä, niputtamisessa, sinetöinnissä, kapseloinnissa, vahvistamisessa, vaahtomuoviliimauksessa, pakkaamisessa, kiinnittämisessä ja sulkemisessa. 3M-kuumaliima 3779 on erittäin juokseva liima, jota käytetään yleisesti elektroniikkateollisuudessa. Tarttuu puuhun ja useisiin muoveihin. Liima täyttää UL 94 Listing V0 -vaatimukset. Hot Melt- ja Low Melt-kuumaliimojen korkea sulamispiste vaihtelee koostumuksesta riippuen välillä 121–196 °C (250–380 °F). Niitä annostellaan yleensä kuumaliimapistooleilla. Kuumaliimat kiinnittävät välittömästi monia eri muoveja, paperia ja puuta. Kun liimasaumaa lämmitetään uudelleen, osa liimoista pehmenee, jolloin liimatut pinnat voidaan irrottaa toisistaan. Nopeasti tarttuvat kuumaliimat nopeuttavat kokoonpanon ja tuotannon toimintaa. Low Melt-kuumaliimojen suhteellisen alhainen sulamispiste vaihtelee koostumuksesta riippuen välillä 76–121 °C (170–250 °F). Niitä annostellaan Low Melt-kuumaliimapistoolien avulla. LM-liimoja voidaan hyödyntää lämpöherkkiä materiaaleja, kuten vaahtomuoveja ja erilaisia muoveja kiinnittäessä. Ne kiinnittyvät välittömästi, mutta kun liimasaumaa lämmitetään uudelleen, osa liimoista pehmenee, jolloin liimatut pinnat voidaan irrottaa toisistaan. Low-melt-liimojen aggressiivinen kiinnittyminen kuumana nopeuttaa tuotanto- ja kokoonpanotoimintoja, joissa käytetään ohuita metalleja, muoveja sekä muita epähuokoisia materiaaleja. Voidaan käyttää myös erilaisten mainostaulujen, kukka-asetelmien ja harrastusprojektien rakentamiseen. Näitä liimoja käytetään myös valmistus-, kokoonpano- ja pakkausprosesseissa, ikkuna-, ovi, rakennus-, kuljetus-, elektroniikka- ja muilla teollisuudenaloilla sekä puutöissä, kaupan näyteikkunoiden esillepanoissa ja messunrakenteiden, palkintojen, lahjaesineiden, verhoilujen, äänikomponenttien ja kaappien rakentamisessa.