1. All 3M Products
3M Suomi
 • 3M™ 3779 TC Quadrack sulateliima, 5 kg/pakk
 • 3M™ 3779 TC Quadrack sulateliima, 5 kg/pakk

  3M ID 7000000888
  • Korkea lämmönkestävyys ja kestävä liitos
  • Liima kestää polttoaineita, öljyä ja iskuja
  • Monikäyttöinen liima sopii monille eri pinnoille, mukaan lukien useat muovit
  • Pitkä kiinnittymisaika mahdollistaa liitettävien kappaleiden säädön ja asettelun
   Lisää

  Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

  Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

  Lisätiedot
  Asennusmenetelmä
  Kannettava prosessi, Suihke
  Consumer Label
  Ei
  Heat Resistance
  300 Degree Fahrenheit
  Kiintoaineiden painoprosentti (keskimäärin)
  100 Percent
  Kokonaisleveys (englantilainen mittajärjestelmä)
  0,62 in
  Kokonaisleveys (metrijärjestelmä)
  15,9 mm
  Kokonaispituus (englantilainen mittajärjestelmä)
  8 in
  Kokonaispituus (metrijärjestelmä)
  0,2 m
  Lämpötilan asetus EC-lämpöpistoolille
  5
  Leikkauslujuus
  700 Pound_Per_Square_Inch
  Liimatyyppi
  Polyamidi
  Nettopaino (englantilainen mittajärjestelmä)
  11 lb
  Open Time
  35 sekuntia
  Regulatory Key
  AD-02386
  Teollisuudenalat
  Autoteollisuus, Rakennusteollisuus, Kuluttajatuotteet, Elektroniikka, Huonekalut, Yleinen teollisuus, eArmeija ja hallitus, Pakkaus, Vähittäismyynti, Kyltit, eErikoisajoneuvo, Kuljetusteollisuus, Puuteollisuus
  Tuotemerkki
  3M™
  Tuotemuoto
  Punta
  Lisätietoja
  • Korkea lämmönkestävyys ja kestävä liitos
  • Liima kestää polttoaineita, öljyä ja iskuja
  • Monikäyttöinen liima sopii monille eri pinnoille, mukaan lukien useat muovit
  • Pitkä kiinnittymisaika mahdollistaa liitettävien kappaleiden säädön ja asettelun
  • Mieto tuoksu tekee työskentelystä miellyttävämpää

  3M™ -kuumaliima 3779 on ruskean värinen, erittäin suorituskykyinen termoplastinen liima, joka on suunniteltu kestämään hyvin kuumuutta, iskuja, polttoaineita ja öljyjä. Soveltuu erityisesti sähkösovelluksiin, kuten johtojen ja kaapeleiden kiinnittämiseen sekä kapselointiin.

  Tuote on valmistettu termoplastisesta hartsista, jonka kiintoainepitoisuus on 100%. Se sopii käytettäväksi yhdessä PG, TC, TCQ ja EC-kuumaliimauslaitteiden kanssa. 25 sekunnin avoin aika sekä 3,2 mm liimapalko riittävät sopivan asemoinnin ja kiinnittämisen hakemiseen, joten se sopii nopeatahtiseen tuotantoon kokoonpanossa, liittämisessä, yhdistämisessä, varmistamisessa, korjaamisessa, paneelien liittämisessä, niputtamisessa, sinetöinnissä, kapseloinnissa, vahvistamisessa, vaahtomuoviliimauksessa, pakkaamisessa, kiinnittämisessä ja sulkemisessa. 3M-kuumaliima 3779 on erittäin juokseva liima, jota käytetään yleisesti elektroniikkateollisuudessa. Tarttuu puuhun ja useisiin muoveihin. Liima täyttää UL 94 Listing V0 -vaatimukset. Hot Melt- ja Low Melt-kuumaliimojen korkea sulamispiste vaihtelee koostumuksesta riippuen välillä 121–196 °C (250–380 °F). Niitä annostellaan yleensä kuumaliimapistooleilla. Kuumaliimat kiinnittävät välittömästi monia eri muoveja, paperia ja puuta. Kun liimasaumaa lämmitetään uudelleen, osa liimoista pehmenee, jolloin liimatut pinnat voidaan irrottaa toisistaan. Nopeasti tarttuvat kuumaliimat nopeuttavat kokoonpanon ja tuotannon toimintaa. Low Melt-kuumaliimojen suhteellisen alhainen sulamispiste vaihtelee koostumuksesta riippuen välillä 76–121 °C (170–250 °F). Niitä annostellaan Low Melt-kuumaliimapistoolien avulla. LM-liimoja voidaan hyödyntää lämpöherkkiä materiaaleja, kuten vaahtomuoveja ja erilaisia muoveja kiinnittäessä. Ne kiinnittyvät välittömästi, mutta kun liimasaumaa lämmitetään uudelleen, osa liimoista pehmenee, jolloin liimatut pinnat voidaan irrottaa toisistaan. Low-melt-liimojen aggressiivinen kiinnittyminen kuumana nopeuttaa tuotanto- ja kokoonpanotoimintoja, joissa käytetään ohuita metalleja, muoveja sekä muita epähuokoisia materiaaleja. Voidaan käyttää myös erilaisten mainostaulujen, kukka-asetelmien ja harrastusprojektien rakentamiseen. Näitä liimoja käytetään myös valmistus-, kokoonpano- ja pakkausprosesseissa, ikkuna-, ovi, rakennus-, kuljetus-, elektroniikka- ja muilla teollisuudenaloilla sekä puutöissä, kaupan näyteikkunoiden esillepanoissa ja messunrakenteiden, palkintojen, lahjaesineiden, verhoilujen, äänikomponenttien ja kaappien rakentamisessa.

  3M SIVUSTOT
  bCom
  Seuraa meitä
  Vaihda aluetta
  Suomi - suomalainen