1. All 3M Products
3M Suomi

Tekniset nesteet

 
8 Tulokset 
 • Tekniset nesteet
 • Tekniset nesteet
  8 Tulokset 
  Hae
  • Käyttökohdeluokka  
  • Tuotesarjat  
   • + Lisää

  Tekniset nesteet

  8 Tulokset 
  • Yhden gallonan (noin 3,8 litran) ruskea lasipullo 3M™ Novec™ teknistä nestettä 7100DL ja kirkas laboratoriolasi, jossa on Novec-nestettä

   3M™ Novec™ erikoisnesteet

   3M Novec -tuoteperheen tekniset nesteet ovat monipuolisia syttymättömiä nesteitä, jotka soveltuvat monenlaisiin teollisuuden kriittisiin sovelluksiin. Erinomaiset dielektriset ominaisuudet ja laaja valikoima kiehumispisteitä takaavat näiden nesteiden hyvän materiaaliyhteensopivuuden ja lämpöstabiiliuden.

   Novec-tuoteperheen teknisillä nesteillä on alhainen ilmastoa lämmittävä vaikutus (GWP) ja olematon otsonia tuhoava ominaisvaikutus (ODP), joten ne ovat innovatiivinen ja luotettava ratkaisu käyttäjille, jotka eivät halua tehdä kompromisseja suorituskyvyn, turvallisuuden ja ympäristöystävällisyyden välillä. 


  • Erikoislähikuva ortopedisista implanteista ja osista, jotka ovat höyryllä toimivan rasvanpoistolaitteen korissa kuplivan Novec 73DE -nesteen pinnan yläpuolella
   Liuotinpuhdistus ja höyryllä tehtävä rasvanpoisto

   Novec-tuoteperheen tekniset nesteet sopivat erinomaisesti puhdistusliuottimiksi. Valikoiman puhdistustehovaihtoehdot, hyvä materiaaliyhteensopivuus ja muut ominaisuudet soveltuvat monenlaisiin käyttökohteisiin – ilman huolta trikloorietyleenin (TCE), n-propyylibromidin (nPB) tai muiden yleisesti käytettyjen puhdistusliuottimien terveys- tai ympäristöhaitoista.

  • Työntekijöitä tekemässä inventaariota liuotinkemikaalivarastossa, jossa kemikaalit ovat suurissa muovitynnyreissä
   Kantajaliuottimet ja voiteluaineiden kuljetus

   Novec-tuoteperheen tekniset nesteet on suunniteltu siten, että niiden liuotinominaisuudet soveltuvat hyvin pinnoitteiden tuotantoon ja laimentamiseen, teollisuuden puhdistuskemikaalien tuotantoon sekä voiteluaineiden ja silikonin kuljetukseen.

  • Sinistä nestettä kaadetaan ylhäältäpäin kirkkaaseen nesteeseen
   Aerosolien tuotanto

   Tehokkaiden aerosolituotteiden kehittäminen ei edellytä turvallisuudesta tai ympäristöystävällisyydestä tinkimistä. Kun valitset valmisteesi liuottimeksi Novec-tuoteperheen teknisen nesteen, voit suunnitella aerosolisi koostumuksen vapaasti. Näillä syttymättömillä liuottimilla on suuri turvamarginaali, ne eivät vahingoita otsonikerrosta ja niillä on alhainen ilmastoa lämmittävä vaikutus, joten voit kehittää älykkäitä, turvallisia ja ympäristöystävällisiä aerosoleja, jotka toimivat niin kuin haluat.

  • Elektroniikka-alan työntekijöitä tarkastamassa komponentteja puhdastilalaboratoriossa
   Lämmönhallinta

   Lämmönhallinta on yleinen pulma teknologia-alalla, niin puolijohdekiekkojen valmistuksessa kuin kriittisen elektroniikan käytössäkin. Novec-tuoteperheen tekniset nesteet on suunniteltu turvallisiksi, ympäristöystävällisiksi ja tehokkaiksi jäähdytysnesteiksi, jotka soveltuvat puolijohdeteollisuuden, ilmailualan, elektroniikka-alan ja muiden kohteiden lämmönsiirtokäyttöön.

  • Nesteeseen upotetulla Go Pro -kameralla otettu kuva kuplivista palvelimista, jotka on upotettu Novec-nesteeseen uppojäähdytyskokoonpanossa
   Palvelinkeskusten uppojäähdytys

   Tämän päivän liiketoimintaa ja yhteiskuntaa pyörittävät palvelinkeskukset tuottavat suunnattomasti lämpöä, ja pelkkään palvelimien jäähdyttämiseen kuluu valtavasti sähköä. Uppojäähdytys nesteellä – eli elektroniikan upottaminen suoraan sähköä johtamattomaan nesteeseen – tekee palvelinkeskusten jäähdyttämisestä yksinkertaisempaa, säästää tilaa ja voi vähentää energiakustannuksia jopa 97 %.

  • Roiskuvaa vettä sinisellä taustalla
   Tehoelektroniikan uppojäähdytys

   Tehoelektroniikka on mullistamassa energian käyttö- ja tuotantotapojamme; esimerkkejä ovat sähkökäyttöiset ajoneuvot, suurnopeusjunat ja maansiirtokoneet sekä tai tuulivoimalat, hissit ja merenalaiset öljypumput. Novec-tuoteperheen teknisillä nesteillä toteutettu uuden sukupolven uppojäähdytys mahdollistaa näiden ratkaisujen täysimittaisen hyödyntämisen.


  Valikoituja materiaaleja ja työkaluja

  Näytetään 1-8 / 8 Hakutulokset
  Vertaa tuotteita, enintään kolme tuotetta
  Vertaa