1. All 3M Products
3M Suomi

Elektroniikan pinnoitteet

 
2 Tulokset 
 • Elektroniikan pinnoitteet
 • Elektroniikan pinnoitteet
  2 Tulokset 
  Hae 

  Elektroniikan pinnoitteet

  2 Tulokset 
  • Käsineeseen puettu käsi pitelee UV-valolla havaittavalla 3M™ Novec™ -elektroniikan pinnoitteella pinnoitettua piirilevyä, jonka päälle ruiskutetaan vettä hylkivyyden osoittamiseksi

   3M™ Novec™ elektroniikan pinnoitteet

   3M Novec -tuoteperheen elektroniikan pinnoitteet suojaavat herkkää elektroniikkaa sekä laitteiden sisä- että ulkopuolella vaarantamatta työntekijöiden turvallisuutta tai ympäristöä. Riippumatta siitä haetko sopivaa tuotetta piirilevyjen ja elektronisten komponenttien kosteus- ja korroosiosuojaukseen vai näytön puhdistuksen helpottamiseen ja likaantumisen ehkäisyyn, löydät tarvitsemasi Novec-pinnoitevalikoimasta. Alhaisen viskositeetin Novec-ratkaisuilla saat parempaa suorituskykyä.


  • 3M™ Novec™ elektroniikan pinnoitteella pinnoitettu piirilevy hylkii vesipisaroita
   Laitekomponenttien suojaus

   Novec-tuoteperheen äärimmäisen ohuet elektroniikan pinnoitteet suojaavat elektronisten laitteiden sisäisiä komponentteja korroosiota ja toimintahäiriöitä aiheuttavalta kosteudelta, vedeltä, suolalta ja rikiltä. Ne ovat helposti levitettäviä ja kuivuvat muutamassa sekunnissa, ja levittämisen voi tehdä ruiskuttamalla, kastamalla, sivelemällä tai injektoimalla. Lisäksi kokonaiskustannukset ovat pienet.

  • Älypuhelimen kosketusnäyttöä käyttävät kädet
   Laitteiden näyttöjen ja lasien suojaus

   Laitteen näytön ja muiden lasipintojen tai lasinkaltaisten pintojen tehokas suojaus takaa että elektroniikka näyttää ja tuntuu hyvältä ja toimii kunnolla. Novec-tuoteperheen elektroniikan pinnoitteet ovat helposti levitettäviä ja tekevät näytöistä helposti puhdistettavia ja likaa hylkiviä.


  Valikoituja materiaaleja ja työkaluja

  Näytetään 1-2 / 2 Hakutulokset
  Vertaa tuotteita, enintään kolme tuotetta
  Vertaa