1. All 3M Products
3M Suomi
 • 3M™ Scotch-Weld™ -akryyliliima DP8810NS
 • 3M™ Scotch-Weld™ -akryyliliima DP8810NS

  Products
  • Työskentelyaika 10 minuuttia, käsittelylujuus saavutetaan 38 minuutissa
  • Mieto haju ja syttymättömyys takaavat turvallisemman työympäristön tavanomaisiin akryyliliimoihin verrattuna
  • Kestävä liitos, jonka leikkaus- ja kuorimislujuus sekä iskunkestävyys ovat erinomaiset
  • Liittää yhteen hankalia pintoja, kuten jauhemaalattuja pintoja ja muoveja
   Lisää
  Tilavuus
  Näytä kaikki tuotteet 
   Tilavuus
  All Options
  Sulje
  Lisätiedot
  Design Challenges
  Impact & Shock Absorption, Noise Vibration & Harshness Control NVH
  Full Cure Time
  24 Hours @ 73 F (23 C)
  Industries
  Aerospace, Appliance, Autoteollisuus, Rakennusteollisuus, Elektroniikka, Teollisuus, Veneily, Metallintyöstö, Puolustusvoimat, MRO, Kyltit ja opasteet, Specialty Vehicle, Kuljetusteollisuus, Mekaaninen metsäteollisuus
  Liimatyyppi
  Akryli
  Open Time
  10 minutes @ 72 F (22 C)
  Physical Form
  Flowable Liquid
  Position
  Best
  Regulatory Key
  AD05196
  Shear Strength
  3600 Pound-Force Per Square Inch
  Shelf Life in Months (From Date of Manufacture)
  18
  Sisä-/ulkokäyttöön
  molemmat
  Sovellukset
  Komposiittimateriaalien liittäminen
  Storage Temperature (Celsius)
  22℃
  Tilavuus
  45, 45 ml, 490 ml
  Tuotemerkki
  3M™, Scotch-Weld™
  Tuotemuoto
  Kappale
  Varastointilämpötila
  72 Degree Fahrenheit
  Viscosity
  Non-Sag
  Work Time
  8-12 Minutes
  Lisätietoja
  • Työskentelyaika 10 minuuttia, käsittelylujuus saavutetaan 38 minuutissa
  • Mieto haju ja syttymättömyys takaavat turvallisemman työympäristön tavanomaisiin akryyliliimoihin verrattuna
  • Kestävä liitos, jonka leikkaus- ja kuorimislujuus sekä iskunkestävyys ovat erinomaiset
  • Liittää yhteen hankalia pintoja, kuten jauhemaalattuja pintoja ja muoveja
  • Säilyvyysaika 18 kuukautta huoneenlämmössä, mikä yksinkertaistaa varastojen hallintaa
  • Mukana lasikuulia, joilla pystyy hallitsemaan liimakerroksen paksuutta ja näin estämään liiman pursuamisen yli liitoksesta

  Miedon hajuinen 3M™ Scotch-Weld™ -akryyliliima DP8810NS on miedon hajuinen, valumaton, vahvistettu kaksikomponenttinen akryyliliima. Tämä liima sopii erinomaisesti moniin eri teollisiin ja kaupallisiin sovelluksiin, sillä sen aika käsittelylujuuteen on kaksi kertaa lyhyempi kuin useimpien kilpailevien akryyliliimojen, joiden työskentelyaika on vastaava.

  Kun tarvitset Duo-Pak (DP) -koon liimaa, ovat 3M:n annostelulaitteet luotettavin valinta sujuvaan ja tarkkaan mittaukseen, sekoitukseen ja annosteluun.

  Valumaton, erinomainen iskunkestävyys Miedon hajuinen 3M™ Scotch-Weld™ -akryyliliima DP8810NS tekee työskentelystä turvallisempaa, nopeampaa ja tehokkaampaa, ja sillä on monia muitakin hyviä puolia. Liiman sekoitussuhde on 10:1 ja koska työskentelyaika on 10 minuuttia, ehtii pinnat asetella paikoilleen ennen tarttumista. Kun liima on täysin kovettunut, se saavuttaa 7 MPa:n (1 000 psi:n) leikkauslujuuden noin 38 minuutissa, mikä on puolet nopeammin kuin muiden vastaavien liimojen tapauksessa. Näin sekä tehokkuus että tuottavuus paranevat, ja sen kuorimislujuus ja iskunkestävyys ovat huippuluokkaa.

  Suositellut käyttökohteet

  Metallintyöstössä, kuten esimerkiksi LVI-, kodinkone-, urheiluväline- ja erityisajoneuvokohteissa Kylttien valmistuksessa, kuten esimerkiksi paneelin runkoon liittämisessä, listojen kiinnityksissä ja kehysten kokoamisessa Muovien, komposiittien ja jauhemaalattujen pintojen liittämisessä metalliin Käytetään yleisesti liitettäessä suuria osia, jolloin kokoamisessa tarvitaan pidempi avoin aika

  Työskentelyaika 10 minuuttia, käsittelylujuus saavutetaan 38 minuutissa Miedon hajunsa ja syttymättömyytensä ansiosta miedon hajuinen 3M™ Scotch-Weld™ -akryyliliima DP8810NS takaa turvallisemman työympäristön tavanomaisiin akryyliliimoihin verrattuna. Lisäksi valumattomuusominaisuuksiensa ansiosta liimaa voi käyttää juuri siinä kohdassa, johon sitä tarvitset, eikä se valu muualle annostelun tai liittämisen aikana. Ja tuotteen 18 kuukauden säilyvyysaika huoneenlämmössä yksinkertaistaa varastojen hallintaa.

  Helppo liittäminen akryyliliimalla Epoksiliimoiksi yleensä kutsutut akryyliliimat ovat kaksikomponenttisia liimoja, joilla tehtävä liimaus on erinomaisen luja ja kestävä. Liitoslujuus on tosin hieman alhaisempi kuin kaksikomponenttinen epoksi joissain olosuhteissa. Monet akryyliliimojen ominaisuudet tekevät niistä kuitenkin helppokäyttöisempiä: lyhyempi kovettumisaika, öljyisten tai valmistelemattomien pintojen liittämismahdollisuus sekä kyky liittää monenlaisia eri materiaaleja yhteen, mukaan lukien melkein kaikki muovit.

  3M SIVUSTOT
  bCom
  Seuraa meitä
  Vaihda aluetta
  Suomi - suomalainen