1. All 3M Products
3M Suomi
17 Tulokset 
17 Tulokset 
Hae

17 Tulokset 
3M:n kaksikomponenttiset epoksiliimat tarjoavat vahvan, luotettavan ja pitkäkestoisen liitoksen
6 600 kg:n rahtikontin riippuminen epoksiliiman avulla

Pitkäaikaista lujuutta ja luotettavuutta raskaisiin käyttökohteisiin.

 

KYSY 3M-ASIANTUNTIJALTA

Epoksiliimat


Vahva rakenne kestäviin liitoksiin

 • Kuva Scotch-Weld DP100 Plus -tuotteen käytöstä metallikappaleen liimaamisessa lasiin.

  Jos tarvitset lujan ja kestävän liitoksen, joka kestää korkeita lämpötiloja, liuottimia ja ulko-olosuhteita, valitse 3M:n yksi- ja kaksikomponenttiset epoksiliimat. Niiden luotettava suorituskyky on todistettu jo vuosikymmenien ajan. Kestävät epoksiliimamme parantavat liitoksen iskunkestävyyttä ja lujuutta poistaen mekaanisten kiinnittimien tarpeen. Epoksiliimoissamme on suuri leikkaus- ja kuoriutumislujuus, mikä tekee niistä ihanteellisia yleisen teollisuuden sekä urheiluväline-, kuljetus-, laitevalmistus- ja elektroniikkateollisuuden käyttöön.


Monipuolinen ratkaisu kaikkein innovatiivisimpiinkin suunnitelmiin

 • Kuva Scotch-Weld -epoksiliimasta DP 100, joka kiinnittää lasin metalliin.

  3M™ Scotch-Weld™ -epoksiliimoja on saatavilla erilaisilla koostumuksilla; joustavalla tai vahvistetulla rakenteella, kirkkaina tai läpikuultavina, nopeasti tai hitaasti asettuvina. Näin ollen niistä löytyy vaihtoehto lähes kaikkiin vaatimuksiin, kun liimataan metallia, lasia, kiveä, muovia, komposiitteja tai puuta.

  Kaksikomponenttiset epoksiliimamme tarjoavat vaihtoehtoja myös työskentelyajalle (liiman avoin aika), joka voi olla aina muutamista minuuteista useisiin tunteihin antaen aikaa tarkalle asemoinnille.

  Yksikomponenttiset kuumuudessa kovettuvat epoksiliimamme ovat helppokäyttöisiä, vähentävät hävikkiä ja ovat käytännössä rajattoman ajan työstettävissä, kunnes ne kovetetaan kuumentamalla. Ne ovat ihanteellisia metallikappaleiden liittämiseen ja tarjoavat poikkeuksellisen vahvan liitoksen ilman erillisen liima-aineen ja kovettimen mittaamista, sekoittamista ja punnitsemista.

 • Kuva yksikomponenttisesta Scotch-Weld -epoksiliimasta, joka kiinnittää metallisen golfmailan pään metalliseen varteen.

  Hyvä iskunkestävyys vahvoihin ja kestäviin liitoksiin

 • Kuva Scotch-Weld -epoksiliimasta DP 420

  Suojaa sähköliitoksia ympäristöltä

 • Kuva Scotch-Weld -epoksiliimasta DP 100, joka kiinnittää koristelasikuvan muovialustaan.

  Sopii käyttökohteisiin, joissa on staattinen kuormitus ja jäykkä pintamateriaali


Millaiselle rasitukselle liimasauma altistuu

Tarvitsetko apua kokoonpanon ja suunnittelun mahdollisuuksiin liimoja hyödyntämällä? Miten saavuttaa liitoksen optimaalinen suorituskyky? Ota yhteyttä 3M-asiantuntijaan.

 • Kuormitus jaakaantuu tasaisesti koko liimasauman alueelle. Koko liimapinta vaikuttaa sauman lujuuteen.
  Suora veto
 • Liimapintaan kohdistuu poikittainen kuormitus, mikä lisää sauman lujuutta.
  Leikkausveto
 • Kuormitus kohdistuu yhdelle puolelle liimasaumaa. Toinen puoli ei tällöin kestä suuria vetovoimia.
  Halkaisu
 • Kuormitus kohdistuu linjamaisesti sauman reunaan, joka yksin kantaa koko kuorman.
  Kuoriminen

Tuoteryhmät

 • Kun liimataan metallikappaleita yhteen, 3M:n yksikomponenttinen kuumuudessa kovettuva epoksiliima tarjoaa poikkeuksellista vahvuutta ja helppoutta. Ei tarvetta erillisten liima- ja kovetinaineiden mittaamiseen, sekoittamiseen ja punnitsemiseen.

 • 3M:n kaksikomponenttiset epoksiliimat ovat loistava ratkaisu aina toimistokalusteista erikoisajoneuvoihin. Rakenneliimamme poistavat mekaanisten kiinnittimien tarpeen ja mahdollistavat huomattavan vapauden suunnitteluun.


3M™ Scotch-Weld™ -epoksiliima: vahvat, iskunkestävät ja pitävät liitokset


Haluatko lisätietoja?

 • Kuva Scotch-Weld -rakenneliiman tuoteoppaan etukannesta
  Tuoteopas

  Scotch-Weld™-rakenneliimat

 • Kuva Kaksikomponenttisen epoksiliiman suorituskyky vs. mekaaniset kiinnittimet -asiantuntijaraportin etukannesta
  Asiantuntijaraportti

  Kaksikomponenttisen epoksiliiman suorituskyky vs. mekaaniset kiinnittimet


Ole meihin yhteydessä
Olemme valmiina auttamaan.

Tarvitsetko apua oikean tuotteen etsimisessä projektiasi varten? Ota yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai käyttökohteisiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa. Voit myös soittaa numeroon 09-525 21.

Tarvitsetko apua oikean tuotteen etsimisessä projektiasi varten? Ota yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai käyttökohteisiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa. Voit myös soittaa numeroon 09-525 21.


 • Kysy 3M:n asiantuntijalta  Kiitos mielenkiinnosta tuotteitamme kohtaan. Täytä oheinen lomake teippi- tai liimanäytettä varten tai kirjoita kysymyksesi tai kommenttisi alle.


  Vain teollisuuskäyttöön


  Vastuuvapauslauseke: 3M:n teollisuustuotteiden näytteet on tarkoitettu vain ammattikäyttöön, emme toimita niitä kuluttajille. Pidätämme oikeuden hylätä mikä tahansa näytepyyntö ilman erillistä ilmoitusta, jos se ei vaikuta tulevan teollisuuden valmistustarpeisiin. Vain yksi näyte per asiakas. Otamme sinuun yhteyttä pyynnön vahvistamiseksi. Jos olet 3M-jälleenmyyjä, ota yhteyttä 3M:n myyntiedustajaan. Tuotteita saatavilla niin kauan kuin niitä riittää.


  Vastaamme viestiin 1–2 arkipäivän kuluessa.


  Kaikki kentät ovat pakollisia, ellei toisin mainita

 •  
 • Saatko meiltä jo viestejä? Meillä on jatkuvasti uutta kerrottavaa, joten kerrothan meille että viestintämme kiinnostaa sinua jatkossakin rastittamalla alla olevan ruudun.
 • Merkitsemällä valintaruudun annan 3M:lle luvan lähettää minulle uutiskirjeitä, mainoksia, kyselyitä sekä tietoa kampanjoista ja tarjouksista sähköpostitse (kuten tässä on kuvattu). Annan hyväksyntäni sille, että henkilötietojani käsitellään Suomen 3M Oy:ssä 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti ja että henkilötietoni siirretään, tallennetaan ja/tai käsitellään 3M:n tai yhteistyökumppaneidemme toimesta Suomen ja Euroopan unionin ulkopuolella mutta aina noudattaen tarkkoja tieto- ja yksityisyydensuojamääräyksiä.
 • Kysy 3M:n asiantuntijalta

Kiitos

Lomake on lähetetty onnistuneesti.

Pahoittelemme...

Lomaketta lähetettäessä tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudestaan.


Näytetään 1-17 / 17 Hakutulokset
Vertaa tuotteita, enintään kolme tuotetta
Vertaa
3M SIVUSTOT
bCom
Seuraa meitä
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen