1. All 3M Products
3M Suomi
 Tulokset 

Ammattilaisten rakenneliimat

Lujuutta ja vapautta suunnitteluun
Lujuutta ja vapautta suunnitteluun

Hajultaan miedot rakenneliimamme antavat suunnittelijoille vapaat kädet ja takaavat pitävän liitoksen. Suunniteltu luottamuksella. Tehty kestämään.

KYSY 3M-ASIANTUNTIJALTA

Scotch-Weld™-rakenneliimat


Unohda hitsaaminen, mekaaniset kiinnikkeet ja niitit

  • Oli liitostarpeesi millainen tahansa, 3M™ Scotch-Weld™ ‑rakenneliimat tarjoavat edistyksellistä pitoa ja kestävyyttä sekä vähemmän hajua ja tuotteelle paremman ulkonäön. Laaja rakenneliimojen valikoimamme kattaa kaikki suunnittelun ja valmistuksen tarpeet niin ilmailu- ja autoteollisuudessa kuin kodinkone- ja urheiluvälinepuolellakin.


Tuoteluokat

  • Liitä nopeammin ja helpommin. Soveltuu useille materiaaleille. 3M:n miedon tuoksuiset liimat vähentävät akryyliliimoihin perinteisesti yhdistettyä vahvaa hajua.

  • 3M:n epoksiliimat soveltuvat voittamattoman pitonsa ja kestonsa ansiosta kaikkein vaativimpiin sovelluksiin ja olosuhteisiin.

  • 3M:n uretaaniliimat soveltuvat ihanteellisesti keskenään erilaisten materiaalien liittämiseen erityisesti komposiittimateriaaleja käytettäessä. Joustavuutensa ansiosta niiden iskunkestävyys on erinomainen.

  • 3M:n PUR-liimat ovat yksikomponenttisia kosteuskovettuvia liimoja, joissa yhdistyy rakenneliiman lujuus ja kuumaliiman nopeus. Ne tarttuvat nopeasti ja pitävästi puuhun, muoviin ja moniin muihin materiaaleihin.

  • 3M:n pikaliimat saavuttavat käsittelylujuuden huoneenlämmössä 5–10 sekunnissa. Ne soveltuvat erinomaisesti myös metallien, muovien ja kumiosien liittämiseen sovelluksissa, joissa tarvitaan vain vetolujuutta.

  • Kun tarvitaan tiukkaa pitoa ja tiiviyttä kierrelukituksessa, putkien sulkemisessa, suojaamisessa tai tiivistämisessä, 3M:n laajasta anaerobisten liimojen valikoimasta löytyy sopiva ratkaisu kaikkiin liitostarpeisiin. Säästä aikaa ja ehkäise vuodoista ja irronneista kiinnikkeistä johtuvia käyttökatkoja.

  • Kun tarvitset erinomaista pitoa lasilla ja metallilla, aloita helposti levitettävällä kalvo- nesteliimojen pohjusteella. 3M™ Scotch-Weld™ 3901 ‑metallipohjuste myös suojaa ruosteelta ja ympäristön vaikutuksilta.


Liimat komposiittisovelluksiin

Liimat komposiittisovelluksiin

3M:n liimat on optimoitu useiden eri materiaalien liittämissovelluksiin, joten niistä löydät varmasti sopivan tuotteen kaikkiin korkean suorituskyvyn ja keventämisen tarpeisiin.


Ole meihin yhteydessä
Olemme valmiina auttamaan

Tarvitsetko apua oikean tuotteen löytämiseksi projektiisi? Ota yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa. Voit myös soittaa numeroon 09-525 21.


Näe rakenneliimat tositoimissa


Haluatko lisätietoja?