1. All 3M Products
3M Suomi
10 Tulokset 
 • 3M™ Hook & Loop kiinnitysjärjestelmät
 • 10 Tulokset 
  3M™ Hook & Loop -tarranauhat

  Powerful Fastening Solutions

  Tuhansiin helppoihin avauksiin ja luotettaviin kiinnityksiin 3M™ Hook & Loop -tarranauhat Kiinnittimet tarjoavat teollisuustasoa vastaavaa lujuutta ja monipuolisuutta.

   

  KYSY 3M EXPERT

  3M™ Hook & Loop -tarranauhat


  Lujuudeltaan teollisuuskäytön tasoa vastaavat Hook & Loop -tarranauhat

  • Luja pito jopa useiden avausten ja uudelleensulkemisten jälkeen, 3M™ Hook & Loop -tarranauhoihin voit luottaa. Toisen osan kestävien koukkujen ja toisen osan taipuisien lenkkien ansiosta se kiinnittyy tiukasti ja on helppo irrottaa. Tuotteita on saatavilla useina eri väreinä ja useissa eri erikoisominaisuuksissa, kuten palonkestävinä tai ommeltavina. Kiinnittimemme tarjoavat joustavuutta tuotteen suunnitteluun, mahdollistavat nopeamman kokoonpanon ja tasaisemman sekä siistimmän ulkopinnan. Lisäksi ne parantavat tuotteen käyttömukavuutta ja toiminnallisuutta useissa sovelluksissa. Tuotteissa olevan 3M-liimataustan ansiosta, ne voidaan kiinnittää moniin eri pintoihin, myös matalan pintaenergian pintoihin, kuten polyeteeniin tai polypropeeniin.


  Yhdistä kanssamme
  Olemme täällä auttamassa.

  Tarvitsetko apua löytääksesi projektiisi oikean tuotteen? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset teknistä tuotetietoa, sovellukseen liittyviä neuvoja tai haluat tehdä yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa. Voit myös soittaa numeroon 09-525 21.


  Etsitkö lisätietoja?

  Näytetään 1-10 / 10 Hakutulokset
  Vertaa tuotteita, enintään kolme tuotetta
  Vertaa