1. All 3M Products
3M Suomi
28 Tulokset 
28 Tulokset 
Hae
  • Liimatyyppi  
    • + Lisää

28 Tulokset 

Uudelleensuljettavat kiinnitysjärjestelmät


3M Non-Mechanical Fasteners
Luotettava kiinnitys ja helppo irrotus

3M uudelleensuljettavat kiinnitysjärjestelmät ovat ihanteellinen ratkaisu osille, jotka vaativat irrotusta ja uudelleenkiinnitystä. Siisti ja pitävä vaihtoehto mekaanisille kiinnikkeille.

Kysy 3M-asiantuntijalta

Rajattomia mahdollisuuksia uudelleensuljettavilla kiinnikkeillä

  • Kun tarvitset kiinnikkeen, jota on avattava ja suljettava usein, 3M:n uudelleensuljettavat kiinnittimet ovat ihanteellinen ratkaisu. Ne takaavat pitävän kiinnityksen, joka avautuu vain tarvittaessa. Kevyt ja joustava rakenne tekee niistä ihanteellisia jokapäiväiseen käyttöön. Kiinnittimet tarjoavat tyylikkään ulkonäön lisäksi kevyemmän vaihtoehdon kiinnittämiseen, ja ne säästävät aikaa asennuksen aikana verrattuna perinteisiin mekaanisiin kiinnittimiin, kuten ruuveihin, muttereihin ja pultteihin.


Tuoteryhmät

  • Tarkastele uudelleensuljettavia 3M™ Dual Lock™ -kiinnittimiä

    Viisi kertaa perinteistä tarranauhaa vahvempi uudelleensuljettava 3M™ Dual Lock™ -kiinnitin on helppo avata, ja se on tyylikäs, käytännössä näkymätön kiinnitysratkaisu. Koska kiinnitin napsahtaa paikalleen, voit suhtautua siihen samalla varmuudella ja käytännöllisyydellä, joka usein liitetään metallisiin kiinnittimiin.

  • 3M™ Hook & Loop -tarranauhat

    Tämä kiinnitin on niin kestävä, että sen voi avata ja sulkea luotettavasti tuhansia kertoja. Toisen osan kestävien koukkujen ja toisen osan joustavien silmukoiden ansiosta se kiinnittyy tiukasti ja on helppo irrottaa. Näiden ominaisuuksien ansiosta se soveltuu erinomaisesti päivittäisiin tarkoituksiin, kuten kylttien ja näyttöjen kiinnitykseen. Tämän tuotevalikoiman tuotteita on saatavilla useissa eri väreissä, ja ne voidaan liittää useisiin eri materiaaleihin.


Ota meihin yhteyttä
Olemme täällä auttaaksemme.

Tarvitsetko apua löytääksesi projektiisi oikean tuotteen? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset teknistä tuotetietoa, sovellukseen liittyviä neuvoja tai haluat tehdä yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa. Voit myös soittaa numeroon 09-525 21.


Etsitkö lisätietoja?

Näytetään 1-24 / 28 Hakutulokset
Vertaa tuotteita, enintään kolme tuotetta
Vertaa
3M SIVUSTOT
bCom
Seuraa meitä
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen