1. All 3M Products
3M Suomi
0 Tulokset 
0 Tulokset 
Hae

0 Tulokset 
Hiomanauhat

Hiomanauhat

Pyydä näyte

Hiomanauhavalikoima

 • Uudet 3M Cubitron™ II -hiomanauhat määrittelevät uudelleen hiomanauhojen nopeuden, käyttöiän ja lopputuloksen laadun. Cubitron™ II ‑hiomanauhoissa on 3M-tarkkuusmuotoiltua keraamista hiomajyvää, joka säilyttää muotonsa hiottaessa. Hiomajyvä pysyy terävänä, ja leikkaa metallia kuin veitsi. Tämä pitää työkappaleen viileämpänä ja vähentää lämmön aiheuttamia rasitushalkeamia ja värimuutoksia.

  Lataa esite 3M™ hiomanauhoista (PDF, 9,15 Mt)


Yleiset materiaalit

Uudesta valikoimastamme löydät enemmän karkeuksia ja paremman valikoiman suorituskykyisiä hiomanauhoja useisiin eri sovelluksiin.

 • Ruostumaton teräs & kobolttikromi

  Ruostumaton teräs & kobolttikromi

  Valikoimastamme löytyy hiomanauhoja niin korkean, keskitason kuin alhaisenkin hiontapaineen sovelluksiin ja ne purevat vaivatta myös vaikeasti hiottaviin metalleihin. Hiomanauhojamme käytetään laajasti erilaisissa teollisuuden sovelluksissa, aina lääketieteellisten instrumenttien valmistuksesta teräsrakenteiden käsittelyyn.

 • Hiiliteräs & valurauta

  Hiiliteräs & valurauta

  Hiomanauhamme soveltuvat ihanteellisesti korkean hiontapaineen sovelluksiin hiiliteräkselle ja alumiinille.

 • Alumiini & muut pehmeät metallit

  Alumiini & muut pehmeät metallit

  Alumiinille ja  muille pehmeille metalleille tarkoitetut hiomanauhamme soveltuvat erityisesti esimerkiksi autoteollisuudessa käytettävien osien hiontaan, erilaisten ovenkahvojen ja vetimien hiontaan ja muiden valukappaleiden käsittelyyn.

 • Titaani & korkean nikkelipitoisuuden seokset

  Titaani & korkean nikkelipitoisuuden seokset

  Titaanille ja korkean nikkelipitoisuuden metalleille tarkoitetut hiomanauhamme soveltuvat esimerkiksi erilaisten turbiininosien hiontaan.

 • Centerless-hionta & tasoviimeistely

  Centerless-hionta & tasoviimeistely

  Pitkän käyttöiän mahdollistavan hiomateknologian ansiosta saat haluamasi mitat ja viimeistelyt kerralla oikein Metalliteollisuuden tarpeisiin suunnitellut 3M-hiomanauhat soveltuvat erityisesti aineenpoistoon, kappaleiden mitoitukseen/viimeistelyyn ja loppuviimeistelyyn/-kiillotukseen.


Yleisiä sovelluksia

3M™ Cubitron II -hiomanauhat asettavat uuden tason hiomanauhojen tehokkuudelle ja käyttöiälle. Uudistetussa Cubitron II -hiomanauhavalikoimassamme on nyt entistä enemmän karkeusasteita ja paremmin vaihtoehtoja useisiin eri sovelluksiin.

 • Ortopedisten implanttien & kirurgisten instrumenttien valmistus (PDF, 2,35 Mt)

  Lääketieteellisten instrumenttien ja ortopedisten implanttien valmistus on erittäin kilpailtu ala. Suurten ikäluokkien vanhetessa myös implanttien ja kirurgisten toimenpiteiden määrän uskotaan kasvavan räjähdysmäisesti. Vielä sitäkin enemmän ovat kuitenkin kasvaneet vaatimukset pintojen viimeistelyn ja toleranssien, toimitusaikojen, tuotantomäärien ja kustannusten suhteen.

 • Turbiinimoottorien osien hionta (PDF, 2.42 Mt)

  Hiomanauhat soveltuvat ihanteellisesti sekä automatisoituun että koneelliseen valssihilseen, liitossaumojen ja muiden epätasaisuuksien poistoon, sekä karkeaan mitoitukseen. 3M-hiomatuotteiden korkea suorituskyky ja hiontateho auttavat sinua vastaamaan asiakkaan kustannus- ja toimitusvaatimuksiin – myös erikoisia ja vaikeasti käsiteltäviä metalliseoksia ja keraamisia pinnoitteita käsiteltäessä. Käyttäjäystävälliset ja kestävät hiomatuotteet auttavat saavuttamaan laadukkaita ja luotettavia tuloksia hiontamenetelmästä riippumatta.

 • Hiomanauhat käsikäyttöisiin nauhahiomakoneisiin (PDF, 2,12 Mt)

  3M:n hiomanauharatkaisut vähentävät hiontaprosessin vaiheita ja lisäävät käsiteltyjen kappaleiden määrää per hiomanauha. Näitä tuotteita käytetään mm. valssihilseen ja pinnan epätasaisuuksien poistoon, sekä valukappaleiden jäysteytykseen. Hiomanauhojen tehokkuus ja pitkä käyttöikä voivat auttaa alentamaan työvoima- ja materiaalikustannuksia.

 • Ruokailu- ja keittiövälineiden valmistus

  Ruokailu- ja keittiövälineiden valmistus

  Tuotteemme tarjoavat hallitumman viimeistelyjäljen ja tehokkaamman työskentelyn viimeistelyprosessin kaikissa vaiheissa. Valikoimastamme löytyy oikeanlaiset tuotteet kaikkiin ruokailu- ja keittiövälineiden hiontasovelluksiin aina mitoituksista reunojen jäysteenpoistoon/profilointiin.

 • Centerless-hionta & tasoviimeistely (PDF, 2,58 Mt)

  Pitkän käyttöiän takaaman hiomateknologian ansiosta saat haluamasi mitat ja viimeistelyt kerralla oikein Metalliteollisuuden tarpeisiin suunnitellut 3M-hiomanauhat soveltuvat erityisesti aineenpoistoon, kappaleiden mitoitukseen/viimeistelyyn ja loppuviimeistelyyn/-kiillotukseen.


Pyydä näyte 3M-hiomatuotteista


Autamme sinua valitsemaan käyttökohteeseesi parhaiten sopivat teollisuushiomatuotteet. Kirjoita viestiin mahdollisimman tarkka kuvaus sovelluksesta tai etsimästäsi tuotteesta. 3M-hiomatuotteiden asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä ja auttaa varmistamaan, että saat työhösi parhaiten sopivat tuotteet. Jos sinulla on kysyttävää tuotteista tai tekniseen tukeen liittyvistä aiheista, voit ottaa meihin yhteyttä myös soittamalla numeroon 09-5252 1.

Kaikki kentät ovat pakollisia, ellei toisin mainita

 • Tässä yhteydenottolomakkeessa antamiasi tietoja käytetään ainoastaan pyyntöösi vastaamisessa ja Internet-tietosuojakäytännössämme kuvatulla tavalla.

  Huomaa, että nämä tiedot, mukaan lukien alkuperäinen viesti ja vastaus, saatetaan siirtää Yhdysvalloissa sijaitsevalle palvelimelle tilastointia ja säilytystä varten. Jos et hyväksy henkilötietojesi käyttöä tähän tarkoitukseen, jätä lomake täyttämättä ja ota meihin yhteyttä esim. puhelimitse.

 • LÄHETÄ
Kiitos, pyyntösi on lähetetty.

Vastaamme pyyntöösi 1–2 arkipäivän kuluessa.


Näytetään 0-0 / 0 Hakutulokset
Vertaa tuotteita, enintään kolme tuotetta
Vertaa