1. All 3M Products
3M Suomi
0 Tulokset 
Matot, jotka suojaavat omaisuuttasi

Matot, jotka suojaavat omaisuuttasi

Hyvä mattojärjestelmä vähentää puhdistuskustannuksiasi ja suojaa lattioitasi, henkilökuntaasi ja asiakkaitasi sekä taloudellista tulostasi.

0 Tulokset 
Hae

0 Tulokset 

Sisääntuloalueenmatot

 • Halusitpa estää lian ja veden pääsyn tiloihisi, muodostaa liukumattoman kulkupinnan kosteille alueille tai tarjota ylimääräistä lattiapehmustusta ja mukavuutta työntekijöille, 3M:n laadukas mattojärjestelmä suojaa henkilökuntaasi ja tilojasi sekä taloudellista tulostasi.
   
  Sisääntuloalueenmattomme on suunniteltu erityisesti sitomaan likaa ja pitämään sisäänkäynnin puhtaana ja viihtyisänä. Se auttaa myös vähentämään liukastumisten ja kaatumisten aiheuttamia onnettomuuksia, suojaa lattioita ehkäistävissä olevalta kulumiselta ja vaikuttaa merkittävästi puhdistus- ja ylläpitokulujen vähentämiseen.
   
  Työtilamattomme ovat edullinen ratkaisu, joka auttaa parantamaan työntekijöiden tuottavuutta lisäämällä työasemalla seisomisen mukavuutta, ja kosteantilan mattomme tarjoavat yksinkertaisen ja miellyttävän liukumattoman kulkupinnan, jonka puhdistus on helppoa ja käyttö tehokasta.


Tuoteluettelo

 • 3M™ Nomad™ -sisääntuloalueenmattojärjestelmät on suunniteltu vähentämään liukastumisriskiä rakennusten sisäänkäyntien luona ja suojaamaan lattioita ehkäistävissä olevalta kulumiselta. Laaja valikoimamme sisältää mattoja sisä- ja ulkokäyttöön sekä eri vilkkausasteille rauhallisesta erittäin vilkkaaseen.

  Näytä tuotteet

 • 3M™ Safety-Walk™ -sarjan työtilamatot on suunniteltu tarjoamaan henkilökunnalle lisämukavuutta heidän seistessään työasemillaan. Työtilamatot ovat yksinkertainen, edullinen ratkaisu, joka auttaa parantamaan työntekijöiden tuottavuutta.

  Näytä tuotteet

 • 3M™ Safety-Walk™ -sarjan kosteantilan matot muodostavat mukavan, miellyttävän ja liukumattoman kulkupinnan kosteille alueille. Matoissa on avoin rakenne ilman taustaa, joten niiden puhdistus on yksinkertaista ja käyttö tehokasta. Ne ovat ihanteellisia veneisiin, urheilukeskuksiin, hotelleihin ja sairaaloihin sekä paljain jaloin kävelemiseen.

  Näytä tuotteet


Näytetään 0-1 / 0 Hakutulokset
Vertaa tuotteita, enintään kolme tuotetta
Vertaa
  3M SIVUSTOT
  bCom
  Seuraa meitä
  Vaihda aluetta
  Suomi - suomalainen