1. All 3M Products
3M Suomi
 Tulokset 
 • Uudelleenkäytettävät hengityssuojaimet ja osat
 • uudelleenkäytettävät hengityssuojaimet

  Uudelleenkäytettävät hengityssuojaimet

  3M suojaa kasvosi mukavasti, mukautuvasti ja luotettavasti

  • 3M™:n 6000-sarjan kokonaamari
   3M™ 6000-sarjan uudelleenkäytettävät kokonaamarit

   Helppo ja mukava käyttää. Uloshengitysventtiili parantaa kestävyyttä ja on helppo puhdistaa. Suojaimia on saatavana kolmea kokoa, ja kaikissa niissä on 3M™-bajonettikiinnitysjärjestelmä, johon sopivat monet erilaiset kevyet kaksoissuodattimet: valitse suojaus kaasuilta, höyryiltä tai hiukkasilta käyttökohteesi mukaan.

   Näytä tuotteet

  • 3M™ uudelleenkäytettävä kokonaamari 7907S
   3M™ 7907S -kokonaamari

   3M™:n 7907S-kokonaamari on kestävä ja suojaa vaativissa tehtävissä, joissa tarvitaan kasvojen- ja hengityksensuojausta. Tässä hengityssuojaimessa on kuusihihnainen pääpanta, naarmuuntumaton ja iskuja kestävä visiiri sekä erittäin kestävä kasvo-osa.

   Näytä tuotteet


  • 3M™ 6500 Series Half Face Mask Respirators3M™:n 6500-sarjan puolinaamarit
   3M™ Secure Click™ HF‑800 -sarjan puolinaamarit

   3M™ Secure Click™ HF-800 -sarjan puolinaamarit ovat käteviä, käyttömukavia ja luotettavia suojaimia, joissa on fiksuja ja helppokäyttöisiä ominaisuuksia. Ainutlaatuinen neljän virtaussuunnan suodatinjärjestelmä tarjoaa aiempaa paremman hengittävyyden ja käyttömukavuuden.

   Näytä tuotteet

  • 3M™:n 4000-sarjan huoltovapaat puolinaamarit
   3M™ Huoltovapaat uudelleenkäytettävät 4000+-sarjan hengityssuojaimet

   3M™ 4000+-sarjan uudelleenkäytettävissä hengityssuojaimissa on uudenlainen uloshengitysventtiili ja ainutlaatuinen suodatintekniikka. Ne ovat helppokäyttöisiä, luotettavia ja todistettavasti entistäkin miellyttävämpiä käyttää.

   Näytä tuotteet

  • 3M™ 6500 Series Half Face Mask Respirators3M™:n 6500-sarjan puolinaamarit
   3M™ 6500-sarjan puolinaamarit

   Suunniteltu vaativiin ja likaisiin työympäristöihin. Suojaa itsesi ja tuottavuutesi – 6500-sarja tarjoaa kestäviä ja vankkarakenteisiä hengityksensuojaimia, joissa on tiivis, silikoninen kasvo-osa. 6500-sarjasta on kaksi versiota: 6500QL-sarja, jossa on pikalukituksellinen pudotusmekanismi sekä 6500-sarja (vakio). Molemmista versioista on saatavana kolme eri kokoa.

   Näytä tuotteet

  • 3M™:n 6000-sarjan puolinaamarit
   3M™ 6000-sarjan puolinaamarit

   Taloudellisia, vähän huoltoa vaativia, helppokäyttöisiä ja kevyitä. Suojaimia on saatavana kolmea kokoa, ja kaikissa niissä on 3M™-bajonettikiinnitysjärjestelmä, johon sopivat monet erilaiset kaksoissuodattimet: valitse suojaus kaasuilta, höyryiltä tai hiukkasilta käyttökohteesi mukaan. 3M:n 6000-sarjan puolinaamareita voi käyttää kätevästi ja joustavasti myös 3M™:n paineilmajärjestelmien kanssa.

   Näytä tuotteet

  • 3M™:n 7500-sarjan puolinaamarit
   3M™ 7500-sarjan puolinaamarit

   3M™ 7500-sarjan hengityssuojainten käyttömukavuus on aivan omaa luokkaansa. Kasvo-osa on suunniteltu käyttäjä huomioiden. Pehmeät tiivisteet ja ainutlaatuinen 3M™ Cool Flow™ -venttiili parantavat käyttömukavuutta ja istuvuutta. Pienempi hengitysvastus vähentää lämmön kertymistä naamarin sisään ja lisää käyttömukavuutta.

   Näytä tuotteet

  Hiukkassuodattimet

  Suodattaa aerosoleja (esim. pölyä, sumua, huuruja, savua ja orgaanisia hiukkasia). Joissakin suodattimissa on myös suojaus hajuhaittoja aiheuttavilta kaasuilta ja höyryiltä.

  Yhdistelmäsuodattimet

  Suodattaa vain kaasuja ja höyryjä. Erilaisia kaasuja ja höyryjä varten on erilaisia suodatinpatruunoita

  Videot


  Lisätietoa


  Lue lisää

  • Suodattimien värimerkinnät

   Valkoinen – hiukkassuojaus
   Ruskea – suojaus orgaanisilta höyryiltä
   Harmaa – suojaus epäorgaanisilta höyryiltä
   Keltainen – suojaus happamilta kaasuilta
   Vihreä – suojaus ammoniakilta ja sen johdannaisilta
  • On tärkeää vaihtaa kaasu- ja höyrysuodattimet oikeaan aikaan; jos suodatinta käytetään pidempään, vaarallisia aineita voi päästä sen läpi naamarin sisään. Käyttöiäksi kutsutaan aikaa, kuinka kauan suodattimia voi käyttää ennen kuin ne on vaihdettava.

   Tarkoituksena on osoittaa käyttöikä yksilöllisen altistuksen ja hengityssuojaimen käyttötapojen perusteella.

   • Tehokas visuaalinen apukeino, jonka avulla voi arvioida suodattimien oikean vaihtoajan.
   • Antaa mielenrauhaa ja auttaa noudattamaan entistä paremmin yrityksen hengityssuojainkäytäntöä ja alaa koskevia säädöksiä.
   • CE-hyväksytty orgaanisten höyryjen A1 (6051i)- ja A2 (6055i) -suodattimina tietyille orgaanisille kaasuille ja höyryille sekä kaikki tavallisten 3M:n kaasu- ja höyrysuodattimien ominaisuudet.
   Lue lisää

  3M:n uudelleenkäytettävät hengityssuojaimet

  3M:n uudelleenkäytettävät hengityssuojaimet ovat erittäin laadukkaita mutta silti edullisia. Ne suojaavat työntekijöitä teollisilta kaasuilta, höyryiltä ja hiukkasilta.

  3M:n kattavasta uudelleenkäytettävien hengityssuojainten valikoimasta löytyy sopiva tuote mihin tahansa työympäristöön. Uudelleenkäytettävät koko- ja puolinaamarit suojaavat hiukkasilta ja/tai kaasuilta ja höyryiltä.