1. All 3M Products
3M Suomi
 Tulokset 
 • Moottoroidut ja paineilmakäyttöiset hengityssuojaimet
 • Moottoroidut ja paineilmakäyttöiset hengityssuojaimet

  Moottoroidut ja paineilmakäyttöiset hengityssuojaimet

  Älykäs muotoilu antaa käyttäjän keskittyä työhönsä.

  Hae
  • Tuotteen tyyppi  
   • + Lisää

  Moottoroitu järjestelmä verrattuna paineilmankäyttöiseen. Kumpi järjestelmä kannattaa valita?

  • Puhallinyksikkö

   Moottoroitu hengityssuojausjärjestelmä toimittaa suodatettua ilmaa puhaltimen avulla erilaisiin suojapäähineisiin ja kypäriin. Se mahdollistaa hyvän liikkuvuuden.


  • Paineilma

   3M™:n paineilmakäyttöiset hengityssuojaimet syöttävät työntekijälle puhdasta ilmaa. Ilma voidaan syöttää suurpainekompressorista. 3M:llä on useita tuotteita, jotka voidaan yhdistää paineilmajärjestelmään, kuten huppuja, kypäriä, kokonaamareita, puolinaamareita sekä löysästi istuvia naamareita. Järjestelmä mahdollistaa rajallisen liikkuvuuden.


  Moottoroidut hengityksensuojaimet

  • Painopiste on lähellä käyttäjän selkää. Tämä vähentää vipuvarsivaikutusta, joka saa jotkin paineilmajärjestelmät tuntumaan painavilta. Vyöhön kiinnitettävät yksiköt ovat ergonomisesti muotoiltuja. Ne asettuvat käyttäjän alaselkää vasten, ja paino jakautuu mukavan, pehmustetun vyön kautta enimmäkseen käyttäjän lanteille.

   Katso kaikki tuotteet

  • Kasvoille asennettava moottoroitu hengityssuojain tarjoaa paremman ilmansyötön ja käyttömukavuuden, mikä voi parantaa tuottavuutta. Tuote soveltuu ihanteellisesti savutuuletus- ja korjaustöihin.

   Katso kaikki tuotteet


  Tuoteperheet

  • Vallankumouksellinen TR-600 on kaikista suorituskykyisin vaihtoehto. Sen litiumioniakku, säädettävät ilmansyöttövaihtoehdot sekä laajennettu CE-hyväksyttyjen suodattimien ja patruunoiden valikoima auttaa suojaamaan kaasuilta, höyryiltä ja hiukkasilta. Tuote on suunniteltu raskaaseen pitkäaikaiseen käyttöön.

   Näytä tuote

  • Suorituskykyinen, moottoroitu 3M™ Versaflo™ TR-300+ -hengityssuojainjärjestelmä on modernisti ja tyylikkäästi muotoiltu, kevyt ja käyttömukava. Se on helppokäyttöinen ja monipuolinen pienhiukkasilta suojaava hengityssuojainjärjestelmä.

   Näytä tuote

  • 3M™ Versaflo™ on monikäyttöinen moottoroitu hengityksensuojain, jonka avulla voit tarjota työntekijöille korkeamman tason hengityksensuojauksen sekä auttaa minimoimaan palo- tai räjähdysriskit.

   Näytä tuote


  • 3M™ Powerflow™ 7900PF -suojaimessa on yhdistetty kokonaamari sekä 3M™ Powerflow -puhallinyksikkö, niin että lopputuloksena on kiinteiltä ja nestemäisiltä hiukkasilta suojaava moottoroitu hengityssuojausjärjestelmä.

   Näytä tuote

  • Moottoroitu Jupiter™-hengityssuojain on mukava ja helppokäyttöinen. Se suojaa käytössä olevien suodattimien mukaan hiukkasilta, kaasuilta tai höyryiltä tai näiden epäpuhtauksien yhdistelmältä.

   Näytä tuote


  Paineilmakäyttöiset hengityssuojaimet

  • Erityisesti hengityssuojainkäyttöön tarkoitettu tasapainotettu V-500E-paineilmasäädin takaa tasaisen ilmavirran, turvallisuuden ja käyttömukavuuden.

   Näytä tuote

  • V-100E-ilmanjäähdyttimen avulla käyttäjät voivat jäähdyttää ilmaa jopa 28 °C. Siksi se on hyvä valinta tukalan kuumissa olosuhteissa työskenteleville työntekijöille.

   Näytä tuote

  • V-200E-ilmanlämmittimen avulla käyttäjät voivat lämmittää ilmaa jopa 28 °C. Siksi se on hyvä valinta kylmissä olosuhteissa työskenteleville työntekijöille.

   Näytä tuote


  • 3M™ paineilmajärjestelmä S-200+ on mukava ja monipuolinen. Sitä voi käyttää tavallisena paineilmakäyttöisenä hengityssuojausjärjestelmänä tai kaksitoimisena järjestelmänä, jossa on suodatinvarmistus, kun ilmansyöttö on katkaistu.

   Näytä tuote

  • Aircare™-suodatusyksiköitä voi käyttää yhdessä kaikkien 3M™:n paineilmakäyttöisten hengityssuojainjärjestelmien kanssa. Kolmivaiheinen suodatusjärjestelmä syöttää erittäin puhdasta ilmaa hengityssuojainjärjestelmään ja paineilmatyökaluille poistamalla paineilmasta veden ja öljyaerosolit, hiukkaset ja hajut.

   Näytä tuote


  Suojapäähineet

  • Suojapäähine on kevyt, kompakti ja helppo huoltaa. Se auttaa käyttäjää suojautumaan monenlaisilta vaaratekijöiltä. M-sarjan päähineet antavat luotettavan suojauksen ja erinomaista käyttömukavuutta


   Katso kaikki tuotteet

    

  • Tämä virtaviivainen päähine on suunniteltu käyttäjän pään muotoja myötäileväksi. Päähineeseen tulee miellyttävä ilmavirtaus.

   Katso kaikki tuotteet

  • Saatavana on valikoima visiiripäähineitä, joita voi käyttää yhdessä 3M™ Versaflo™ -puhaltimien ja paineilmasäätimien kanssa hitsausmukavuuden ja tuottavuuden parantamiseksi.

   Katso kaikki tuotteet


  Videot


  Lisätietoja & Materiaaleja

  • 3M™ Versaflo™ -hengityssuojausjärjestelmät ovat osoitus 3M:n merkittävästä kehitystyöstä kolmen suuren tavoitteen saavuttamiseksi:
   – Henkilönsuojaimien valintaprosessin selkeyttäminen.
   – Järjestelmän monikäyttöisyyden parantaminen.
   – Käyttömukavuuden parantaminen joka vaiheessa.

   Siirry valintaoppaaseen

  • Jotkin 3M:n henkilönsuojaimista vaativat säännöllistä tarkistamista ja kunnossapitoa, jotta ne varmasti toimivat parhaalla mahdollisella tavalla ja suojaavat käyttäjää. Suojaustason mahdollisen heikkenemisen lisäksi puutteellinen kunnossapito voi myös lyhentää tuotteiden käyttöikää, mikä aiheuttaa kustannuksia, kun ne pitää korvata.

   Lue lisää moottoroidun ja paineilmakäyttöisen hengityssuojaimen huollosta ja kunnossapidosta

  • Oikenalaisen hengityssuojauksen valitseminen voi vaikuttaa aluksi ylitsepääsemättömältä tehtävältä. Voit selkeyttää sitä käyttämällä yksinkertaista nelivaiheista prosessiamme. Näin löydät oikean suojauksen itsellesi ja työntekijöillesi.

   Siirry vaiheeseen 1


  Lisäresurssit

  • Miksi kannattaa valita 3M:n moottoroidut ja paineilmakäyttöiset hengityssuojaimet?

   Työskentele mukavasti


   3M:llä on laaja ja joustava valikoima teollisuuskäyttöön soveltuvia moottoroituja ja paineilmakäyttöisiä hengityssuojaimia erilaisia ympäristöjä, käyttötilanteita ja vaaratekijöitä varten.


   Nämä hengityssuojausjärjestelmät tarjoavat miellyttävää hengityksen-, pään-, kasvojen-, silmien- ja kuulonsuojausta erilaisilta vaaratekijöiltä. Niiden helppokäyttöisyys voi parantaa tuottavuutta työpaikalla.

   Mikä

   1. Puhallinyksikköön kytketty päähine tai
   2. säätimen avulla raitisilmaa syöttävään paineilmajärjestelmään kytketty päähine.
   3. Tavallisesti tähän sisältyy suojaus kaulasta ylöspäin eli silmien-, pään-, kuulon- sekä kaulan-/hartioidensuojaus.

   Miksi
   Käyttömukavuus, säädösten noudattaminen ja suojaus

   1. Raikas ilmavirtaus ja pienempi hengitysvastus
   2. Yhdistetty, integroitu suojaus
   3. Mukana voi olla silmien-, pään-, kuulon- sekä kaulan-/hartioiden- suojaus
   4. Korkeat suojakertoimet

  • Modulaariset järjestelmät

   Modulaarinen hengityssuojainjärjestelmä on kattava työntekijöiden suojausjärjestelmä, joka perustuu käyttömukaviin osiin.
   Kaikki modulaariset päähineet, ilmansyöttöyksiköt ja hengitysletkut ovat yhteensopivia keskenään. Käyttäjät voivat yhdistellä eri osia siirtyessään työympäristöstä tai työtehtävästä toiseen.
   Järjestelmä on mahdollisimman joustava siirryttäessä käyttöympäristöjen välillä.


   Erillisjärjestelmät

   Erillisiä hengityssuojausjärjestelmiä voi käyttää monenlaisissa työtehtävissä. Niihin kuuluu moottoroitu hengityssuojain, johon on integroitu pään-, silmien-, kasvojen- ja hengityksensuojaus, paineilmasäädin sekä puoli- tai kokonaamari.


  3M:n moottoroidut ja paineilmakäyttöiset hengityssuojaimet

  3M:llä on laaja ja joustava valikoima teollisuuskäyttöön soveltuvia moottoroituja ja paineilmakäyttöisiä hengityssuojaimia erilaisia ympäristöjä, käyttötilanteita ja vaaratekijöitä varten.

  Molemmat järjestelmät syöttävät ilmaa käyttäjälle suojapäähineen kautta. Suojapäähineet antavat käyttäjälle hengityssuojausta sekä muita suojauksia ja ominaisuuksia ympäristön ja työtehtävän mukaan. Päähineiden ominaisuudet ratkaisevat monia yleisiä työntekijöiden henkilönsuojaimiin liittyviä ongelmakohtia.

  3M SIVUSTOT
  bCom
  Seuraa meitä
  Vaihda aluetta
  Suomi - suomalainen