1. All 3M Products
3M Suomi
 Tulokset 
 • Kertakäyttöiset hengityssuojaimet
 • kertakäyttöiset-hengityssuojaimet

  Kertakäyttöiset hengityssuojaimet

  Saatat nähdä ilmassa pölyä ja epäpuhtauksia, mutta suurinta osaa hengitysteitä uhkaavista hiukkasista ei voi nähdä paljaalla silmällä.

  Hae


  • 3M™ Aura™ 9300+ -sarjan kokoontaittuvat hengityssuojaimet
   3M™ Aura™ 9300+ -sarjan kokoontaittuvat hengityssuojaimet

   3M™ Aura™ 9300+ -sarjan kertakäyttöiset hengityssuojaimet ovat 3M:n käyttömukavuuden jatkuvan kehittämisen tulos. Nerokas 3-paneelinen rakenne sopii monenmuotoisille ja -kokoisille kasvoille. Se antaa myös tavallista enemmän liikkumavaraa kasvoille puhumisen aikana. Näin se on erittäin mukava käyttää.

   Tutustu ominaisuuksiin
   Näytä tuotteet

  • 3M™ 8300 -sarjan kuppimalliset hengityssuojaimet
   3M™ 8300 -sarjan kuppimalliset hengityssuojaimet

   Nauti 3M™:n 8300-sarjan kertakäyttöisten hengityssuojainten mukavasta sopivuudesta useimpiin kasvojen muotoihin ja kokoihin. Erityispehmustettu reunus lisää käyttömukavuutta myös pidempään työskenneltäessä. 8300-sarja on myös kestävä, mikä parantaa myös käytettävyyttä..

   Näytä tuotteet

  • 3M™:n kuppimalliset hengityssuojaimet 8825+ ja 8835+
   3M™:n kuppimalliset hengityssuojaimet 8825+ ja 8835+

   3M™:n Premium-sarjan kertakäyttöiset hengityssuojaimet ovat turvallisia ja erittäin mukavia. Ne ovat rakenteeltaan kevyitä, tehokkaasti suodattavia ja tekevät hengittämisestä helppoa. Hengityssuojaimet ovat usean työvuoron ajan käytettävien FFP-hengityssuojainten tukkeutumistestin vaatimusten mukaisia.

   Näytä tuotteet

  • 3M™ 8000 -sarjan kuppimalliset hengityssuojaimet
   3M™ 8000 -sarjan kuppimalliset hengityssuojaimet

   3M™:n 8000-sarjan kertakäyttöiset hengityssuojaimet ovat kevyitä ja antavat miellyttävän ja tehokkaan hengityssuojauksen pölyltä ja sumulta. Hengityssuojaimissa on kupera muoto, kaksihihnainen rakenne, nenäpehmuste ja nenäpuristin, jotka takaavat käyttömukavuuden erikokoisilla kasvoilla.

   Näytä tuotteet

  • 3M™ 9100 -sarjan litteäksi taitettavat VFlex™-hengityssuojaimet
   3M™ VFlex™ 9152 -sarjan kokoontaittuvat hengityssuojaimet

   VFlex-hengityssuojaimet 9152 ja 9152S antavat tehokkaan suojauksen uskomattoman edullisesti, eikä laadun suhteen ole tehty kompromisseja. Ainutlaatuinen rakenne avautuu tilavaksi ja mukavaksi. VFlex-hengityssuojaimet laajentuvat ja joustavat kasvojen mukaan, kun hengität, työskentelet tai puhut. Asemointiliuskat, säädettävä nenäpuristin ja kaksi valittavissa olevaa kokoa auttavat löytämään sopivan suojaimen monenlaisille kasvoille.

   Näytä tuotteet


  Erikoishengityssuojaimet

  • Hitsaushuuruilta suojaavat hengityssuojaimet
   Hitsaushuuruilta suojaavat hengityssuojaimet

   3M:n hengityssuojaimet 9925 ja 9928 on suunniteltu erityisesti hitsauskäyttöön. Ne suojaavat otsonilta ja hitsaushuuruilta sekä epämiellyttäviltä orgaanisilta hajuilta.
   Nämä kevyet, tehokkaat, mukavat ja hygieeniset hengityssuojaimet suojaavat pölyltä, sumulta ja metallihuuruilta sekä pysyvät hyvin tukkeutumattomina pitkäaikaisessa käytössä hitsaushuuruilta suojaamiseen. 3M™ Cool Flow™ -uloshengitysventtiili vähentää lämmön kertymistä erityisesti kuumissa ja kosteissa työolosuhteissa.

   Näytä tuotteet

  • Hajua suodattavat hengityssuojaimet
   Hajua suodattavat hengityssuojaimet

   Kevyet, tehokkaat, mukavat ja hygieeniset hajua suodattavat hengityssuojaimet on suunniteltu tietynlaisiin työtehtäviin metallin etsauksesta jätteiden lajitteluun. Nämä erityishengityssuojaimet, jotka suojaavat pölyltä ja sumulta, sisältävät myös aktiivihiilikerroksen, joka antaa suojaa epämiellyttäviltä hajuilta (HTP-arvon alittavat fluorivedyt, orgaaniset höyryt tai happokaasut).

   Näytä tuotteet


  Videot


  Lisätiedot & Materiaali

  • Valitseminen
   Hengityssuojaimen valinta

   Selvitä nelivaiheisen valintamenetelmän avulla, miten voit valita työympäristöösi sopivan hengityssuojaimen.

   Lue lisää

  • Sopivuuden testaus
   Sopivuuden testaus

   Tiiviisti istuvat hengityssuojaimet voivat tarjota oikeanlaisen suojauksen vain, jos ne sopivat hyvin, joten sopivuustestaus jokaiselle työntekijälle on ensiarvoisen tärkeää. Opiskele hengityssuojainten sopivuustestauksen perusteet kattavan oppaamme avulla.

   Lisätietoja


  Lisätietoa

  • EN 149:2001+A1:2009 -standardi

   3M™:n kertakäyttöiset hengityssuojaimet täyttävät eurooppalaisen standardin EN 149:2001 + A1:2009 vaatimukset, jotka koskevat kiinteiltä hiukkasilta ja haihtumattomia nestemäisiltä hiukkasilta suojaavia suodattavia hengityssuojaimia. Tuotteet on luokiteltu suodatustehon ja suurimman kokonaissisäänvuotoarvon (FFP1, FFP2 ja FFP3) sekä käytettävyyden ja tukkeutumisenkeston mukaan.

   Tähän standardiin kuuluu seuraavia suorituskykytestejä:

   • suodattimen läpäisevyys ja laajennettu altistustesti (kuormitustesti) – arvioi suodatuksen suorituskykyä uutena ja pidemmän ajan kuluessa
   • hengitysvastus – arvioi hengityssuojaimen läpi hengittämisen helppouden (sisään- ja uloshengitys)
   • kokonaisvuoto sisäänpäin – arvioi suodattimen läpäisevyyden, venttiilin vuodon (jos asennettu) sekä tärkeänä testin osana hengityssuojaimen tiivisteen vuodon, kun useat eri henkilöt pitävät suojainta ja suorittavat simuloituja työtehtäviä
   • tukkeutumattomuus – arvioi hengityssuojaimen toimintakyvyn säilymisen ja jatkuvan hengityssuojauksen antamisen erittäin pölyisissä ympäristöissä.

   Uudelleenkäytettäville tuotteille suoritetaan myös puhdistussykli (valmistajan määrittämä) sekä 24 tunnin varastointi sen varmistamiseksi, ettei tuotteen suorituskyky heikkene uudelleenkäytettäessä. Tukkeutumattomuustestaus on pakollinen vaatimus uudelleenkäytettäville tuotteille, mutta valinnainen vain yhden työvuoron ajan käytettäville kertakäyttöisille tuotteille. Standardin EN 149:2001+A1:2009 voi ostaa kokonaisuudessaan kansalliselta standardisoinnin keskusjärjestöltä.

   Merkinnät:
   R = Uudelleenkäytettävä
   NR = Ei uudelleenkäytettävä (vain yhden työvuoron ajan käytettävä)
   D = Täyttää tukkeutumattomuutta koskevat vaatimukset


  3M:n kertakäyttöiset hiukkassuojaimet

  Puhtaan ja turvallisen ilman hengittäminen miellyttävällä tavalla on tärkeää sekä työntekijöiden terveyden että työpaikan moraalin kannalta. Siksi olemme kehittäneet 3M™:n kertakäyttöisten hengityksensuojainten suojainvalikoiman käyttäen tiedettä apuna mukavuuden, hengityksen helppouden ja suojauksen parantamiseen.