1. All 3M Products
3M Suomi
0 Tulokset 
Toimillasi on väliä

Toimillasi on väliä

Ensiluokkaista liukastumisenestoa joka askeleella

0 Tulokset 
Hae

0 Tulokset 

Liukueste Teipit

 • 3M™ Safety-Walk™ -liukuesteteipit ja -kitkapinnat kiinnittyvät puhtaille, kuiville pinnoille rypistymättä, kiertymättä, repeämättä, kutistumatta ja irtoamatta ja tarjoavat todistettua kestävyyttä pitkäksi aikaa. Kosketusliimaselän ansiosta teippien ja kitkapintojen kiinnitys on helppoa ilman ankkurointia.

  Vakiorullista ja esileikatuista kitkapinnoista on saatavilla eri kokoja, värejä ja rakenteita hienosta joustavasta, keskikarkeasta joustavasta ja yleiskäyttöisestä karkeisiin ja mukautuviin materiaalityyppeihin. Erikoiskoot ja -kappaleet sekä kohopainetut muodot ovat saatavilla 3M:n valtuutettujen jalostustehtaiden laajan verkoston kautta.

Tuoteluettelo

 • Ihanteellinen kohteisiin, joissa kuljetaan paljain jaloin tai toisinaan kengät jalassa, sekä märkiin kohteisiin, kuten veneisiin, vesiurheiluvarusteisiin, suihkutiloihin, pukuhuoneisiin sekä ammeiden ja altaiden ympäristöön.

  Näytä tuotteet

 • Ihanteellinen kohteisiin, joissa kuljetaan paljain jaloin tai toisinaan kengät jalassa, kuten pukuhuoneisiin, ammeiden ja altaiden ympäristöön, veneisiin, vesisuksiin, kuntoilulaitteisiin ja kuljetushihnoihin.

  Näytä tuotteet


 • Ihanteellisia kaikkiin liukkaisiin pintoihin, joilla on intensiivistä jalankulkuliikennettä ja kevyttä ajoneuvoliikennettä, esimerkiksi portaikkoihin, tuotanto- ja varastohuoneisiin, luiskiin, tikkaisiin ja koneenhoitosiltoihin.

  Näytä tuotteet

 • Ihanteellisia maa- ja metsätalouslaitteisiin, laivoihin, lentokoneisiin, juniin, öljyisiin, märkiin kohteisiin, konepajoihin, rakennusajoneuvoihin, laitureihin ja luiskiin.

  Näytä tuotteet


Katso video


Näytetään 0-1 / 0 Hakutulokset
Vertaa tuotteita, enintään kolme tuotetta
Vertaa
  3M SIVUSTOT
  bCom
  Seuraa meitä
  Vaihda aluetta
  Suomi - suomalainen