1. All 3M Products
3M Suomi
17 Tulokset 
Ykkösvalinta nopeaan, tehokkaaseen vuotojen puhdistukseen

Ykkösvalinta nopeaan, tehokkaaseen vuotojen puhdistukseen

Turvallisempaa, nopeampaa vuotojen torjuntaa edullisemmin

17 Tulokset 

Imeytysaineet

 • 3M™-imeytysainemateriaaleja voi käyttää monenlaisissa vuodonhallintasovelluksissa ei-aggressiivisten nesteiden yksinkertaisista vuodoista ja tihkumisista suuren mittakaavan vuoto-onnettomuuksien puhdistukseen.

  3M:llä on laaja valikoima kunnossapidon imeytysaineita, kemikaalien imeytysaineita, öljyn imeytysaineita ja vuotopaketteja tarpeisiisi.


Tuoteluettelo

 • Öljyn imeytysaineet ovat innovatiivinen valikoima hyvin imukykyisiä, vettähylkiviä laatutuotteita. Ne eivät hajoa tai uppoa, vaikka ne kyllästettäisiin öljyllä, ja ne on hyvin helppo hävittää.

  Näytä tuotteet

 • Kemikaalien imeytysaineet on valmistettu inerteistä, synteettisistä kuiduista, pääasiassa polypropeenista. Ne ovat kevyitä ja pölyttömiä, ja niiden suuri imukyky minimoi hävitettävän jätteen määrän.

  Näytä tuotteet


 • Kunnossapidon imeytysaineet ovat ihanteellisia ei-aggressiivisten nesteiden vuotoihin ja tihkumisiin, sillä ne imevät öljyn ja muut teolliset nesteet puhtaasti ja tehokkaasti. Ne oat kevyitä ja hyvin nopeita käyttää. Ne kestävät pitkään ja ovat hyvin imukykyisiä (jopa 25 kertaa oman painonsa verran).

  Näytä tuotteet

 • Vuotopaketit tarjoavat modernin ja tehokkaan tavan hallita ja puhdistaa vaarallisia vuotoja, kemikaalivuotoja ja polttoainetoimitusten vuotoja.

  Näytä tuotteet


Katso videoita


Näytetään 1-17 / 17 Hakutulokset
Vertaa tuotteita, enintään kolme tuotetta
Vertaa
3M SIVUSTOT
bCom
Seuraa meitä
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen