1. All 3M Products
3M Suomi
 Tulokset 
 • Liittäminen ja kokoonpano
 • Hae 

  webLoaded = "false" Loadclientside=No

  Metallien liittäminen

  Tuotteet metallien liittämiseen

  Tuotteet metallien liittämiseen

   • Valitse juuri käyttämällesi metallille 3M™ Scotch-Weld™ ‑liima, oli kyseessä sitten nikkeli (Ni), alumiini (Al), teräs (Fe) tai mikä tahansa muu metalli tai metalliseos. Valitse sopiva tuote oman tarpeesi mukaan: vaadittu loppulujuus, kovettumisaika, kuorimis-, veto- ja leikkauslujuus tai pinnan puhtaus. Tai valitse jokin teipeistämme, kuten 3M™ VHB™ -teippi.


  Tuoteluokat


  Koulutus

  • Hyvä tietää

   Hyvä tietää...

   EPX-järjestelmämme yhdessä Scotch-Weld™ -rakenneliimojen kanssa mahdollistaa tarkat ja tehokkaat valmistusprosessit lyhyellä valmisteluajalla. Useiden liimateknologioidemme ja -tyyppiemme ansiosta oikean tuotteen löytäminen on helppoa: Epoksiliimat ovat erittäin lujia ja niiden kemiallinen kestävyys on erinomainen. Akryyliliimat puolestaan mahdollistavat nopeat käsittelyajat ja ne kovettuvat nopeasti myös liitettäessä monia matalan pintaenergian muoveja ja elastomeereja. Polyuretaaniliimat ovat joustavia ja niiden iskunkestävyys on hyvä, joten ne soveltuvat erinomaisesti muovin ja puun liittämiseen. Jäykille synteettisille materiaaleille soveltuvien liimojen leikkauslujuus on erinomainen ja ne kestävät staattista rasitusta parhaiten. Jos taas etsit liimaa, joka kestää parhaiten dynaamista rasitusta tai iskuja, sinun kannattaa valita joustava liima. Viskoelastiset liimat ovat yhdistelmä jäykkien ja joustavien tuotteiden parhaita puolia: suuri leikkauslujuus, hyvä iskunkesto ja hyvä kuorimislujuus. Viimeisimpänä, muttei suinkaan vähäisimpänä, uusin lisäyksemme: rakenteellinen lujuus hybriditeknologialla!

  • Kaksipuoliset teipit

   Kaksipuoliset teipit

   Kaksipuoliset VHB™-teipit korvaavat perinteiset kappaleiden liitosmenetelmät, kuten ruuvaamisen, hitsaamisen ja niittauksen. 3M tarjoaa liimakalvoja taustamateriaaleilla ja ilman, myös ohuilla taustoilla, sähköä tai lämpöä johtavia liimoja irrotettavia liimoja ja teippejä, vaahtoliimoja ja VHB™-kiinnitysjärjestelmiä.

  3M SIVUSTOT
  bCom
  Seuraa meitä
  Vaihda aluetta
  Suomi - suomalainen