1. All 3M Products
3M Suomi
4 Tulokset 
4 Tulokset 
Jäysteenpoisto / hiomajälkien tasoitus

Jäysteenpoisto / hiomajälkien tasoitus

Polttoleikkauksen jäysteenpoisto

  • Polttoleikkaus aiheuttaa tyypillisesti jäysteitä työkappaleeseen. Hiomaratkaisumme tehostavat työskentelyä kaikissa metallin- ja puuntyöstösovelluksissa oli kyse sitten erittäin tarkasta pienten kappaleiden jäysteenpoistosta tai karkeammasta reunojen tasoittamisesta. Scotch-Brite-tuotteet jättävät työkappaleeseen erittäin hienon pinnan jäysteenpoiston jälkeen muuttamatta hiottavan kappaleen geometriaa. Toisin kuin useimmat muut tuotteet, ne poistavat jäysteet ja purseet täydellisesti työkappaleen molemmilta puolilta.

Tuotteet polttoleikkauksen jäysteiden ja purseiden poistoon


Katkaisun jäysteenpoisto

  • Metallin leikkaaminen ja katkaisu aiheuttaa usein jäysteitä. Esimerkiksi laserleikkaus tai katkaisulaikalla työstäminen aiheuttaa jäysteitä työkappaleeseen tai toissijaisia jäysteitä voi muodostua eri hiontavaiheissa. Kaikki tällaiset jäysteet on poistettava, jotta pinnasta saadaan tasainen ja viimeistelty. Jäysteenpoisto käy vaivattomasti 3M™ Cubitron™ II ‑lamellilaikkojen ja Scotch-Brite™ GB- ja -SL-viimeistelylaikkojen avulla.

Tuotteet katkaisun jäysteenpoistolle


Toissijaiset purseet

  • Syvät toissijaiset purseet vaativat erikoiskäsittelyä, jotta lopputuloksesta saadaan virheetön. Paras tulos saavutetaan käyttämällä 3M™ Cubitron™ II ‑laikkoja esihiontaan ja Scotch-Brite TM-laikkoja viimeistelyyn.

Tuotteet toissijaisten purseiden poistoon


Näytetään 1-4 / 4 Hakutulokset
Vertaa tuotteita, enintään kolme tuotetta
Vertaa
3M SIVUSTOT
bCom
Seuraa meitä
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen