1. All 3M Products
3M Suomi
14 Tulokset 
 • Hiomatuotteet
 • 14 Tulokset 
  Jäysteenpoisto / hiomajälkien tasoitus

  Jäysteenpoisto / hiomajälkien tasoitus

  Polttoleikkauksen jäysteenpoisto

  • Polttoleikkaus aiheuttaa tyypillisesti jäysteitä työkappaleeseen. Hiomaratkaisumme tehostavat työskentelyä kaikissa metallin- ja puuntyöstösovelluksissa oli kyse sitten erittäin tarkasta pienten kappaleiden jäysteenpoistosta tai karkeammasta reunojen tasoittamisesta. Scotch-Brite-tuotteet jättävät työkappaleeseen erittäin hienon pinnan jäysteenpoiston jälkeen muuttamatta hiottavan kappaleen geometriaa. Toisin kuin useimmat muut tuotteet, ne poistavat jäysteet ja purseet täydellisesti työkappaleen molemmilta puolilta.

  Tuotteet polttoleikkauksen jäysteiden ja purseiden poistoon


  Katkaisun jäysteenpoisto

  • Metallin leikkaaminen ja katkaisu aiheuttaa usein jäysteitä. Esimerkiksi laserleikkaus tai katkaisulaikalla työstäminen aiheuttaa jäysteitä työkappaleeseen tai toissijaisia jäysteitä voi muodostua eri hiontavaiheissa. Kaikki tällaiset jäysteet on poistettava, jotta pinnasta saadaan tasainen ja viimeistelty. Jäysteenpoisto käy vaivattomasti 3M™ Cubitron™ II ‑lamellilaikkojen ja Scotch-Brite™ GB- ja -SL-viimeistelylaikkojen avulla.

  Tuotteet katkaisun jäysteenpoistolle


  Toissijaiset purseet

  • Syvät toissijaiset purseet vaativat erikoiskäsittelyä, jotta lopputuloksesta saadaan virheetön. Paras tulos saavutetaan käyttämällä 3M™ Cubitron™ II ‑laikkoja esihiontaan ja Scotch-Brite TM-laikkoja viimeistelyyn.

  Tuotteet toissijaisten purseiden poistoon


  Näytetään 1-14 / 14 Hakutulokset
  Vertaa tuotteita, enintään kolme tuotetta
  Vertaa
  3M SIVUSTOT
  bCom
  Seuraa meitä
  Vaihda aluetta
  Suomi - suomalainen