1. All 3M Products
3M Suomi
6 Tulokset 
 • Hiomatuotteet
 • 6 Tulokset 
  Hae

  6 Tulokset 
  Puhdistushionta

  Puhdistushionta

  Hilseenpoisto

  • Hilse on erittäin kovan oksidin ja karbidikeramiikan muodostama ohut kerros. Koska hilse on erittäin kovaa, perinteiset hiomatuotteet yleensä kuluvat nopeasti. Siksi työ vaatii kestävämmän hiomatuotteen – 3M tarjoaa monipuolisen valikoiman tuotteita myös tähän käyttötarkoituskeen.
   Scotch-Brite™-tuotesarjasta löytyy paljon eri karkeuksia ja laikkoja useisiin eri käyttötarkoituksiin, sekä hiomakoneisiin että käsihiontaan. Scotch-Brite-tuotteissa on joustava nylonverkko kyllästettynä keraamisilla hiomajyvillä, jolloin se kestää kulutusta paremmin ja viimeistelee tehokkaasti. Viimeistelyssä on tärkeää säilyttää kappaleen muoto koko prosessin ajan. .


  Tuotteet hilseenpoistoon  Video: metallin puhdistushionta


  Tuotemerkit

  • 3M™ Cubitron™ -tuotemerkki
   3M™ Cubitron™ -tuotemerkki

   Cubitron™ II -hiomatuotteissa on käytetty 3M-tarkkuusmuotoiltua keraamista hiomajyvää, joka takaa erinomaisen hiontatehon ja pitkän käyttöiän. Tarkkuusmuotoiltu hiomajyvä säilyttää ainutlaatuisen muotonsa hiottaessa. Hiomajyvät lastuavat metallia siististi ja perinteisiä hiomatuotteita nopeammin. Cubitron™ II -hiomatuotteet kuluvat tasaisesti, pitävät hiontalämpötilan alhaisena ja takaavat erityisen pitkän käyttöiän ja tasalaatuiset tulokset. Ne soveltuvat erinomaisesti katkaisuun, hiontaan, jäysteenpoistoon ja muihin aggressiivisiin metallintyöstösovelluksiin.

  • 3M™ Scotch-Brite™ -tuotemerkki
   3M™ Scotch-Brite™ -tuotemerkki

   Scotch-Brite™-viimeistelytuotteet teollisiin sovelluksiin on suunniteltu takaamaan tasainen lopputulos muuttamatta merkittävästi työkappaleen geometriaa. Ainutlaatuinen verkkorakenne auttaa ehkäisemään tukkeutumista sekä helpottaa viimeistelyä myös epäsäännöllisten pinnanmuotojen ja kulmien kohdalla. Siksi Scotch-Brite™-hiomatuotteet soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi viimeistelyyn, pinnan hienontamiseen, jäysteytykseen sekä maalin- ja ruosteenpoistoon.

  • 3M™ Trizact™ -tuotemerkki
   3M™ Trizact™ -tuotemerkki

   3M™ Trizact™ -teknologia on ylivoimaisin ratkaisu viimeistelyyn. Teknologia perustuu mikroreplikointiin ja Trizact™-tuotteiden hiomapinta muodostuu säännöllisestä kuvioinnista. Tämä ominaisuus saa hiomatuotteen kestämään huomattavasti tavallisia hiomatuotteita pidempään ja hiomajälki säilyy tasaisena läpi hiomatuotteen käyttöiän. Ennustettavan suorituskyvyn ansiosta uusintatyöstön määrä pienenee, tuottavuus kasvaa ja lopputuotteiden laatu on yhdenmukaisempaa.


  Ruosteenpoisto

  • Valitse tuote käyttötarkoituksen mukaan: pintaruoste, korroosio ja paksut ruostekerrokset vaativat kaikki erilaista käsittelyä. Tee työ tehokkaammin ja saavuta haluttu lopputulos helposti ja nopeasti. Tuotteidemme avulla käsittelet pinnat nopeasti virheettömiksi ja voit siirtää työkappaleesi prosessin seuraavaan vaiheeseen. Scotch-Brite™-tuotevalikoima sisältää useita eri karkeuksia ja monikäyttöisiä tuotteita, joiden kulutuskestävyys on parasta luokkaa keraamisten hiomajyvien ansiosta. Niillä suoriudut myös haastavimmista viimeistelytöistä.

  Tuotteet ruosteenpoistoon


  Värimuutosten poisto

  • Hitsauksessa ja hionnassa tapahtuva lämpöaltistus saattaa aiheuttaa värimuutoksia työkappaleen pintaan. Pinnan puhdistaminen värimuutoksista luonnollisesti parantaa työkappaleen ulkonäköä.

  Tuotteet värimuutosten poistoon


  Maalin & lakan poisto

  • Pintojen esikäsittely on tärkeää ennen seuraavaa työvaihetta. Lopputulosta voi parantaa poistamalla kaikki maalin tai lakan jäänteet ja karhentamalla pintaa hieman. Oikean tuotteen valinta on helppoa: mitä enemmän pinnassa on puhdistettavaa, sitä karkeampia hioma-arkkeja tai laikkoja on käytettävä.

  Tuotteet maalin ja lakan poistoon


  Näytetään 1-6 / 6 Hakutulokset
  Vertaa tuotteita, enintään kolme tuotetta
  Vertaa
  3M SIVUSTOT
  bCom
  Seuraa meitä
  Vaihda aluetta
  Suomi - suomalainen