1. All 3M Products
3M Suomi

Scotch® ja ScotchBlue™ Maalarinteipit

 
 Tulokset 
 • Scotch® ja ScotchBlue™ Maalarinteipit
 • Scotch® ja ScotchBlue™ Maalarinteipit

  ScotchBlue™ Maalarinteippi
  ScotchBlue™ Maalarinteippi. Viimeistelty lopputulos.

  Oikea valmistelu varmistaa ammattimaisen sisustustuloksen. Siksi olemme kehittäneet laadukkaita maalauksen suojaustuotteita, jotka auttavat sinua saavuttamaan paremman lopputuloksen. Halusitpa sitten tuoretta uutta väripintaa tai monimutkaista korostusseinää, ScotchBlue™ -maalarinteipit on tarkoitettu suojaamaan erilaisia pintoja tipoilta, roiskeilta ja ohimaalauksilta sekä tekemään samalla erinomaisia maalirajauksia.


  DIY ja kodin remontoinnin videot

  ScotchBlue™-maalarinteipit – onnistunut maalaus

  • ScotchBlue™ Maalarinteippi ja maalitelapakkaus

   Scotch® ja ScotchBlue™ Maalarinteippien avulla saavutat korkealuokkaisen ammattimaisen viimeistelyn – ilman ammattilaisten apua! Perinteiset maalarinteipit voivat jättää epäsiistejä reunoja ja tahmaisia teipinrepaleita, jotka pilaavat lopputuloksen.

   Kuuluisa ScotchBlue™-tuotemerkkimme on ollut sekä kotiremontoijien että ammattilaisten valinta yli 25 vuoden ajan. Uusimmissa ScotchBlue™ Maalarinteipeissä on käytetty 3M:n omaa tekniikkaa nimeltään Edge-Lock™-maalirajasuoja, joka hylkii maalia poispäin teipin reunalta. Sen ansiosta saat erikoistarkkoja reunoja, joissa ei näy läpivuotoja eikä tihkumista, mikä sopii etenkin muotoiluratkaisuihin, korostusseiniin ja raitoihin.

   Täydellinen ratkaisu kaikille tee se itse -maalareista liiketilojen ja asuinrakennusten ammattilaisiin. Selaa tuotesivujamme, niin löydät parhaat maalarinteipit tai suojamuovin pohjuste- ja maalaustehtäviä varten.

   Saavuta ScotchBlue™ maalarinteipillä ansaitsemasi reuna ja saa aikaan upeita tuloksia jo ensimmäisellä käyttökerralla.