1. All 3M Products
3M Suomi

3M™ Turvallisuus

 
 Tulokset 
 • 3M™ Turvallisuus
 • 3M™ Turvallisuus

  3M suojainratkaisut
  3M suojainratkaisut
  Suojain haittoja vastaan.

  Pystymme pitämään sinut hyvin varustettuna, valmistautuneena ja kykenevänä kaikkeen tulevaan. 3M Suojatarvikkeet sisältävät uusimmat suojalasit, kuulon- ja hengityksensuojaimet maailmanluokan tuoteinnovaatio-osastoltamme.

  DIY ja kodin remontoinnin videot


  Jälleenmyyjät

  Valintaopas

  3M™ Turvallisuus – päämäärämme

  • mies, jolla on suojakuulokkeet rakennustyömaalla

   Päämäärämme on tehdä mukavia, hyvin suunniteltuja ja tehokkaita henkilönsuojaimia, jotka tarjoavat sinulle tehokkaimman saatavilla olevan hengityksen-, kuulon- ja näönsuojauksen. Tilastojen mukaan jopa yksinkertaiset hankkeet voivat aiheuttaa vahinkoa, mutta valmistautumalla riskeihin voit vähentää niiden todennäköisyyttä. Siksi tarjoamme täyden suojatarvikevalikoiman, joka auttaa hengityksen-, kuulon- ja näönsuojauksessa tavanomaisimpia kotiremonttien vaaratekijöitä vastaan.

   Voit valita 3M:n henkilönsuojaimia luottaen siihen, että teemme kaikkemme, jotta tuotteemme tarjoaisivat täydellisen suojan ja tuntuisivat mukavilta käytössä. Huolimatta siitä, haluatko toteuttaa uuden idean käytännössä tai vain piristää huoneen ilmettä, turvallisuuden tulisi olla ensisijainen tavoite.

   Teollisuuden suojaratkaisujen globaalina edelläkävijänä 3M luottaa vuosikymmenten mittaiseen kokemukseensa valmistaessaan korkealuokkaisia henkilönsuojaimia, jotka täyttävät alan standardit. Samat tuotteet auttavat sinua remontoimaan turvallisesti ja vaivattomasti. Suojatuotteemme eivät ole pelkästään ammattimaisen tehokkaita vaan myös mukavia käyttää ja tyylikkäitä. Ne suojaavat sinua ja auttavat sinua keskittymään siihen, mitä olet kulloinkin tekemässä sen sijaan, että melu, höyryt tai pöly veisi huomiosi muualle. Nautit enemmän työskentelystä ja saavutat parempia tuloksia. Totta kai turvallisuus on myös vastuuntuntoista toimintaa. Huolehdi siis turvallisuudestasi!