1. All 3M Products
3M Suomi
0 Tulokset 
0 Tulokset 
Hae

0 Tulokset 
3M:n sterilointi- ja valvontaprosessin kirjaaminen

Tieto on valtaa

 • Prosessin kirjaaminen

  Viimeinen vaihe onnistuneessa sterilisoinnin valvonnassa on prosessin kirjaaminen. Systemaattiset kirjaustoimet tuottavat dokumentaation siitä, että kohteet on käsitelty, sekä todisteet valvonnan tuloksista. 3M™-kirjaamistuotteilla aikaansaadaan pysyvä tietojen kirjaaminen, joka auttaa sinua vastaamaan kirjausvaatimuksiin.


 • Prosessin kirjaamisen vaihtoehdot

  Valitse kirjaamisen vaihtoehdoista ne, joita tarvitset: saatavilla on kirjaamisvaihtoehtoja höyry- ja etyleenioksidisteriloinnille sekä muille alhaisen lämpötilan sterilointiprosesseille ja lisäksi glutaraldehydi-indikaattoreita, tulostettujen tarrojen kiinnityslaitteita ja muita vaihtoehtoja.


 • Tarrojen lisääminen vaihe vaiheelta

  3M™ Comply™ ‑tarrakiinnityslaite 1256B tulostaa tarroja, joissa on kaksi täyttä riviä tietoa. Laitteen avulla voit helposti tulostaa ja kiinnittää pakkauksiin tarroja, joissa ilmaistaan prosessoinnin päivämäärä, sterilointilaitteen numero, kuorman numero, yksikkö ja viimeinen käyttöpäivä. Kuvitettu pikaopas esittää vaiheittain, miten Comply-tarrakiinnityslaitteeseen 1256B lisätään tarrapohjia.

  Lataa tarrojen lisäämisen opas (PDF, 566,67 kt).


Näytetään 0-1 / 0 Hakutulokset
Vertaa tuotteita, enintään kolme tuotetta
Vertaa