1. All 3M Products
3M Suomi
3 Tulokset 
3 Tulokset 
3M:n pakkausten valvonta

Jokainen pakkaus joka kerta

 • Pakkausten valvonta

  Pakkaustenvalvontatuotteet varmistavat, onko sterilointiaine tunkeutunut alueelle, jossa kemiallinen indikaattori on pakkauksen sisällä. Nämä ISO 11140-1:2014 ‑standardin mukaan luokitellut tyypin 4, tyypin 5 ja tyypin 6 kemialliset indikaattorit on suunniteltu reagoimaan vähintään kahteen kriittiseen muuttujaan, joita steriloituminen edellyttää. Höyrysteriloinnissa kriittiset muuttujat ovat aika, lämpötila ja höyry.

  Ainoastaan tyypin 5 integrointi-indikaattorit mittaavat kaikkia kolmea kriittistä muuttujaa ja suhteuttavat ne biologiseen indikaattoriin kolmessa ihanteellisten höyrysterilointiolosuhteiden mukaisessa aika-lämpötilasuhteessa. Parhaiden käytäntöjen mukaan on suositeltavaa käyttää tyypin 4, tyypin 5 tai tyypin 6 kemiallista indikaattoria pakkausten valvontaan jokaisessa pakkauksessa.


 • Sisäisten kemiallisten indikaattoreiden sijoittaminen

  Sisäiset kemialliset indikaattorit, kuten kemiallinen 3M™ Comply™ SteriGage™ ‑indikaattori, on sijoitettava kuhunkin pakkaukseen alueelle tai alueille, joihin sterilointiaineella on vaikeinta tunkeutua. Lue ja sisäistä aina valmistajan käyttöohjeet (kemiallisen indikaattorin, laitteen ja/tai astian valmistajan).

  Katso kemiallisen indikaattorin sijoittamissuositukset tästä julisteesta (PDF, 1 203,6 kt).


 • Kemialliset 3M™ Comply™ SteriGage™ ‑indikaattorit

  Kemialliset Comply SteriGage ‑höyryindikaattorit ovat helppokäyttöisiä ja helposti tulkittavissa. Lisäksi niissä on liikkuva osoitin, josta voi helposti lukea, hyväksyttiinkö vai hylättiinkö tulokset. Saatavilla on myös jatkokappale, jonka avulla indikaattorit saa nopeasti ja helposti vedettyä esiin pakkausten sisältä. Tämä tyypin 5 integrointi-indikaattori suhteuttaa suorituskyvyn biologiseen indikaattoriin kolmessa ihanteellisten höyrysterilointiolosuhteiden mukaisessa aika-lämpötilasuhteessa.

  Lisätietoja Kemiallisista 3M™ Comply™ SteriGage™ ‑indikaattoreista (PDF, 614 kt)


Näytetään 1-3 / 3 Hakutulokset
Vertaa tuotteita, enintään kolme tuotetta
Vertaa