1. All 3M Products
3M Suomi
6 Tulokset 
6 Tulokset 
Hae

6 Tulokset 
Kuorman valvonta

Tiedä aiemmin, tiedä varmemmin

 • Kuorman valvonta

  Kuorman valvonta on sterilointiprosessin tärkeä elementti, ja 3M tarjoaa siihen tarvittavat työkalut, jotta se tulee varmasti tehtyä oikein. Kun kuormaa valvotaan ja se vapautetaan steriloitumista mittaavan PCD-testin biologisen indikaattorin lopullisen negatiivisen tuloksen perusteella, sinun täytyy olla varma siitä, että valvonnan tulokset ovat selkeitä ja luotettavia. 3M:n tekniikat, työkalut ja tekninen tuki takaavat, että saat tarvitsemasi avun tehokkaan kuormanvalvontaohjelman käyttöönottoon ja hallintaan.


 • Nosta vaatimustasoa, alenna riskejä

  Biologisten indikaattorien käyttöön on olemassa standardeja, mutta yhä useammat terveydenhuollon yksiköt haluavat sitoutua niitä korkeampaan hoidon tasoon. ANSI/AAMI ST79 ‑standardin mukaan biologista indikaattoria tulee käyttää viikoittain, mielellään päivittäin, jokaisessa höyrysterilointilaitteessa ja jokaisessa kuormassa, jossa on mukana implantti. Oma terveydenhuoltoyksikkösi saattaa haluta sitoutua tätä korkeampaan tasoon – jokaisen kuorman valvontaan. Se yksinkertaistaa prosessia ja takaa, että potilaat saavat korkealuokkaisinta hoitoa joka ainoan kerran.

  Lisätietoja jokaisen kuorman valvontaohjelmasta (PDF, 354,20 kt).


 • Tiedä aiemmin. Tiedä varmemmin..

  Huippunopeasti tulokset lukeva biologinen 3M™ Attest™ ‑indikaattorijärjestelmä takaa mielenrauhan. Saat biologisen indikaattorin tulokset samassa ajassa kuin kuormalla kestää jäähtyä. Näin jokainen kuorma on eristettynä, kunnes biologisen testin tulokset ovat valmiit. Voit vapauttaa kuorman luottavaisin mielin, kun käytössäsi on yhdessä tunnissa valmistuvat biologisen indikaattorin tulokset.

  Lisätietoja huippunopeasti tulokset lukevasta biologisesta 3M™ Attest™ ‑indikaattorijärjestelmästä

   Näytetään 1-6 / 6 Hakutulokset
Vertaa tuotteita, enintään kolme tuotetta
Vertaa