1. All 3M Products
3M Suomi
10 Tulokset 
10 Tulokset 
3M:n prosessin valvonta

Kestävät ratkaisut prosessin valvontaan

 • Prosessin valvonta

  3M:n helposti luettavilla prosessin valvontatuotteilla näet yhdellä vilkaisulla, ovatko paketit altistuneet steriloinnille. Prosessin valvonnan indikaattoriteipit ja tarrat osoittavat selkeästi, että pakkaukset on prosessoitu. Prosessi-indikaattorit vaihtavat väriä altistuessaan sterilointiaineelle.

  Parhaat tulokset saat, kun sijoitat aina tyypin 1 prosessi-indikaattorin kunkin pakkauksen, peitetyn tarjottimen, astian tai repäisykääreen ulkopuolelle, ellei pakkausten sisäinen kemiallinen indikaattori ole selvästi luettavissa. • Kestävä ratkaisu

  3M™ Comply™ ‑indikaattoriteipit höyrysterilointiin on nyt pakattu uudistettuun, jopa 30 % vähemmän muovia sisältävään pakkaukseen. 3M-indikaattoriteipit valmistetaan kestävällä valmistusmenetelmällä, jossa ei käytetä liuottimia. Tuotteissa ei ole luonnonkumia (lateksia) eikä lyijyä.

  Näin tuotteita ei tarvitse käsitellä vaarallisena jätteenä, joten voit yksinkertaistaa menettelytapoja, välttää virheellisestä jätteidenkäsittelystä aiheutuvat rangaistukset sekä parantaa mainettasi ympäristöasioissa.


 • 3M Pressure-sensitive Scotch Filament Tape

  3M:n tutkijat ovat keksineet paineherkät teipit yli 80 vuotta sitten. Oheinen mainos vuodelta 1955 näyttää, miten 3M myi jo tuolloin yli kolmeasataa erilaista paineherkkää teippiä!

  Nyt 3M on pannut pitkäaikaisen tietonsa teipeistä koetukselle ja luonut luotettavasti kiinnittyviä kemiallisia indikaattoriteippejä ja väriä vaihtavia kemiallisia indikaattoriliuskoja, jotka ilmaisevat altistuksen höyry-, etyleenidioksidi- tai vetyperoksidisteriloinnille.


Näytetään 1-10 / 10 Hakutulokset
Vertaa tuotteita, enintään kolme tuotetta
Vertaa