1. All 3M Products
3M Suomi
3 Tulokset 
3 Tulokset 
3M:n sterilointilaitteen valvonta

Oikea tapa aloittaa päivä

 • Sterilointilaitteen valvonta

  Sterilointilaitteen valvonta ilmaisee, tekeekö sterilointilaite työnsä kunnolla. Aloita jokainen päivä 3M™ Comply™ Plus ‑merkkisellä Bowie-Dick-testipakkauksella, joka tarkkailee tyhjiötä hyödyntävien höyrysterilointilaitteiden toimintaa. Testi on suunniteltu havaitsemaan ilmavuodot, riittämättömän ilmanpoiston, höyryn riittämättömän läpäisevyyden ja tiivistymättömien kaasujen läsnäolon. Mikä tahansa edellä mainituista voi vaarantaa steriiliyden.

  Comply Plus on Bowie-Dick-testipakkaus, johon sisältyy aikaisin varoittava testiliuska. Varhaisen varoituksen ansiosta saat tiedon sterilointilaitteen ongelmista etukäteen, joten voit korjauttaa laitteen silloin, kun sinulle sopii. Näin epäkuntoon joutunut ja käytöstä poistettu laite ei pääse häiritsemään koko yksikön työskentelyä.


 • Tulosten tulkinta

  3M™ Comply™ Plus ‑testipakkaus on Bowie-Dick-testi, joka on suunniteltu arvioimaan höyrysterilointilaitteiden ilmanpoistojärjestelmän tehokkuutta ennen tyhjiökammiota ja havaitsemaan kammioon jääneen ilman. Tasainen värimuutos tummanruskeaksi tai mustaksi tarkoittaa, että tulos on HYVÄKSYTTY. Epätasainen värimuutos, jossa on vaaleampi alue keskellä testiliuskaa, tarkoittaa, että tulos on HYLÄTTY. Se ilmaisee, että sterilointikammioon on jäänyt ilmaa. 3M on luonut testitulosten tulkintaa helpottavan kaavion.

  Lataa 3M™ Comply™ -Bowie-Dick-testipakkauksen 00135LF ‑tulkintakaavio (PDF, 219,16 kt).


 • Valikoitu tuote: 3M™ Comply™ Plus ‑Bowie-Dick-testipakkaus 00135LF

  Comply-testipakkaus on Bowie-Dick-testipakkaus, joka on suunniteltu dynaamisesti ilmaa poistaville höyrysterilointilaitteille. Sitä käytetään mittaamaan tyhjiöjärjestelmän tehokkuutta ilman poistamisessa sterilointikammiosta ja havaitsemaan järjestelmän vuodot.

  Ominaisuudet:
  • Helposti luettava ja tulkittava indikaattorikuvio
  • Lyijytön muste, joka ei tuota vaarallista jätettä
  • Varhaisen varoituksen testiliuska, joka voi ilmoittaa ennalta sterilointilaitteen ongelmista, jotta sterilointilaitteen voi korjauttaa ennen kuin se on poistettava käytöstä

  Lataa 3M™ Comply™ Plus -Bowie-Dick-testipakkauksen 00135LF esite (PDF, 439,31 kt).


 • Sterilointilaitteen valvonnan parhaat käytännöt

  Saat luotettavat tulokset, kun noudatat näitä parhaita käytäntöjä.

  • Käytä tyypin 2 Bowie-Dick-tyyppistä testipakkausta joka päivä tyhjiötä hyödyntävissä höyrysterilointilaitteissa.
  • Virheellisten hylättyjen tulosten välttämiseksi Bowie-Dick-testi on aina tehtävä lämmenneelle sterilointilaitteelle.
  • Sijoita Bowie-Dick-testipakkaus tyhjään sterilointilaitteeseen alimmalle hyllylle tyhjennysputken yläpuolelle.
  • Lue ja tallenna sterilointilaitteen monitorien tiedot jokaisen kuorman osalta.

  Jos laite läpäisee Bowie-Dick-testin ja tulos on HYVÄKSYTTY, voit aloittaa päivittäiset sterilointirutiinit. Tarkkaile edelleen sterilointilaitteiden monitoreja.


Näytetään 1-3 / 3 Hakutulokset
Vertaa tuotteita, enintään kolme tuotetta
Vertaa