1. All 3M Products
3M Suomi
0 Tulokset 
0 Tulokset 
Hae

0 Tulokset 
Kirurgiset leikkurit ihokarvoille

3M™-kirurgiset karvanleikkurit

Nosta tasoa, vähennä nirhamia

 • 3M™-kirurgiset karvanleikkurit

  Ovatpa sairaalasi kirurgiset erikoisalat, työnkulun tarpeet tai budjetti millaiset tahansa, 3M:n kirurgiset karvanleikkurit tukevat positiivista perioperatiivista kokemusta niin henkilöstölle, kirurgeille kuin potilaillekin.

  Pyydä maksutonta kokeilua

3M™ Professional ‑kirurginen karvanleikkuri ihokarvoille 9681, toimii 9680-terien kanssa

 • Matala nirhaumien määrä

  Matala nirhaumien määrä

  3M™ 9680 ihosta poispäin suuntautuva leikkuuterä on suunniteltu niin, ettei leikkuri vedä ihoa leikkuuterän lähelle. Kliinisessä tutkimuksessa osoitettiin, että ihosta poispäin suuntautuvan leikkuuterän ansiosta 3M karvanleikkurin nirhaumaluku oli vain 5 %, kun taas vertailuun osallistuneen CareFusion® 4406 General Purpose leikkuuterän nirhaumaluku oli 25 % ja Medline™ DYND70850 Universal Blade leikkuuterän nirhaumaluku oli 12,5 %1.

  Kirurgisten karvanleikkureiden kliinisen turvallisuuden arviointitutkimus (PDF, 332,6 kt)

  1. Study EM-05-012508

 • Kirurgisten karvanleikkureiden akku

  Akun teho

  Leikkurin litiumioniakku (Li-ion) tuottaa 160 minuutin käyttöajan kolmen tunnin latauksella. Leikkuri toimii siis aina täydellä teholla, vaikka akku ei olisi ladattu täyteen. Leikkuria voi säilyttää latausasemassa: se ei lyhennä akun käyttöikää.

 • Kirurgisen karvanleikkurin 9680 leikkuuterä

  Yksi leikkuuterä

  9680 leikkuuterä on tehokas sekä perus ihokarvojen leikkuussa että traumatoimenpiteissä. Se soveltuu kaikkiin ihokarvan ja hiusten poistotarpeisiin ja myös herkkien ihoalueiden karvanpoistoon. Leikkuuterän monipuolisuuden ansiosta leikkaussalien karvanleikkuu protokollia voi yhdenmukaistaa, sekä ennaltaehkäistä potilaan riskiä leikkausalueen infektioihin – useita erilaisia leikkuuteriä ei tarvitse enää hankkia.

Etsi ratkaisu, joka soveltuu omiin leikkuutarpeisiisi


Näytetään 0-1 / 0 Hakutulokset
Vertaa tuotteita, enintään kolme tuotetta
Vertaa