1. All 3M Products
3M Suomi
0 Tulokset 
0 Tulokset 
Hae

0 Tulokset 
kind removal ‑silikoniteippi
 • Lääkinnällisten teippien valinta

  Kaikki lääkinnälliset teipit eivät ole samanlaisia. Erilaiset tilanteet edellyttävät erilaisia teippejä, joten hoitotyön ammattilaiset suosivat laajaa valikoimaa luotettavia ja varmasti toimivia teippejä.

  Tutustu siihen, miten 3M™:n lääkinnälliset teipit voivat auttaa sinua kliinisessä hoitotyössä. Valikoimaan kuuluu niin hellävaraisia vaihtoehtoja herkälle iholle kuin tiukasti tarttuvia teippejä kriittiseen kiinnittämiseen.


 • iholle hellävarainen kirurginen teippi

  Oikea teippi kuhunkin kliiniseen tarpeeseen

  Lääkinnällisiä teippejä käytetään terveydenhuollossa paljon, mutta usein niitä pidetään vain yksinkertaisina hyödykkeinä. 3M:n kirurgisten teippien valikoima tarjoaa kiinnitysratkaisuja muun muassa herkälle ja riskialttiille iholle esimerkiksi vanhustenhoitoon ja syöpäpotilaille intubaatioputkien ja nenä-mahaletkujen kiinnittämiseen.

  Lisätietoja 3M™:n kirurgisten teippien valikoimasta saat lataamalla tuote-esitteen napsauttamalla tätä (PDF, 2.48 MB) 


Katso videoita

 • hellävaraiset teipit

  Hellävaraiset teipit hellävaraiseen kiinnittämiseen – tutustu 3M™ Kind Removal ‑silikoniteippiin

  Terveydenhoitohenkilöstö on joka päivä tilanteessa, jossa potilaiden on voitava luottaa heihin. Sen vuoksi on tärkeää voida tarjota laadukasta hoitoa ja taata potilaille miellyttävä kokemus iholle hellävaraisilla tuotteilla.

  Tutustu 3M™ Kind Removal ‑silikoniteippiin, jonka liima-aine on silikonipohjainen. Tutkimus osoittaa, että irrotettaessa 3M™ Kind Removal ‑silikoniteippi irrottaa minimaalisesti ihosoluja ja tuotti vähemmän kipua.

  Kokeile 3M™ Kind Removal ‑silikoniteippiä itse, niin ymmärrät, miksi yhdeksän kymmenestä sairaanhoitajasta arvioi tämän silikoniteipin "paremmaksi" tai "selvästi paremmaksi" verrattuna heidän työpaikallaan sillä hetkellä käytössä olevaan hellävaraiseen teippiin.

  Katso ihovaurioita koskevat tutkimustulokset (PDF, 676,65 kt)

  * Kliininen arviointi ennen markkinoille tuloa, kokonaisarviot • IV Dressings

  Letkujen ja sidosten kiinnittäminen

  Lääkinnälliset teipit auttavat erilaisten paksujen putkien ja kevyiden letkujen kiinnittämisessä. Lisäksi teippien avulla voi varmistaa, että haavasiteet ja lastat pysyvät paikoillaan.


 • 3M™ Durapore, Transpore, Micropore, Blenderm, Medipore sont des dispositifs médicaux de classe I selon la directive 93/42 CEE. Marquages CE. 3M Deutschland GmbH, Allemagne. 3M Poland Manufacturing Sp.z.o.o. Pologne. Lire attentivement les informations figurant sur l’emballage avant toute utilisation. Précautions d’emploi des sparadraps : ne pas poser en tension.
  Distribué par 3M France, 95006 Cergy-Pontoise Cedex.  3M, Durapore, Transpore, Micropore, Medipore sont des marques déposées 3M. C3SD-000812  Avril 2018

Näytetään 0-1 / 0 Hakutulokset
Vertaa tuotteita, enintään kolme tuotetta
Vertaa
  3M SIVUSTOT
  bCom
  Seuraa meitä
  Vaihda aluetta
  Suomi - suomalainen