1. All 3M Products
3M Suomi
110 Tulokset 
110 Tulokset 
Hae 
 • Toimenpide  
  • + Lisää
 • Tuotemerkki  

110 Tulokset 
Leikkausliinat

Tehokas este

 • 3M™-leikkausliinat

  Kirurgit ympäri maailman luottavat 3M:n leikkausliinoihin, jotka auttavat leikkaussalia infektioiden ennaltaehkäisyssä. Kertakäyttöiset 3M-leikkausliinat on luotu innovatiivisilla tekniikoilla ja edistyneistä materiaaleista. Niillä on huipputason suorituskyky ja luotettavuus.

  Leikkausalueen kirurginen pesu ei tee ihosta steriiliä, se vain desinfioi ihon. Osa ihon bakteereista saattaa selvitä elinkelpoisena, jolloin ne voivat kulkeutua kirurgisen toimenpiteen aikana leikkaushaavaan. 3M™ Ioban™ 2 ‑antimikrobiset läpileikkauskalvot auttavat vähentämään riskiä leikkausalueen infektioihin estämällä bakteerien liikkumisen ja tarjoamalla jatkuvan antimikrobisen toiminnan.


 • Pysäytä läpilyönti: auta vähentämään leikkausalueen infektioriskiä

  Monissa 3M:n leikkausliinoissa on edistyneestä materiaalista valmistettu kerros, joka toimii nesteenkestävänä esteenä. Monissa 3M-leikkausliinoissa on kauttaaltaan nesteitä läpäisemätön imukykyinen, suojaava este, joka estää nesteitä läpäisemästä liinaa ja vastustaa siten mikrobien tunkeutumista leikkausliinan lävitse.

   


 • Tuhoa bakteereja ja pysäytä niiden liikkuminen: auta vähentämään leikkausalueen infektioriskiä

  Leikkausalueen infektiot vaarantavat potilaan toipumisen ja ovat kalliita hoitaa, mutta niiden määrää voi vähentää merkittävästi käyttämällä luotettavia leikkausliinoja ja -takkeja.

   

   


Näytetään 1-24 / 110 Hakutulokset
Vertaa tuotteita, enintään kolme tuotetta
Vertaa