1. All 3M Products
3M Suomi
6 Tulokset 
 • Antimikrobinen klooriheksidiiniglukonaatti
 • 6 Tulokset 
  Hae

  6 Tulokset 
  3M Tegaderm ‑antimikrobinen sidos

  3M™ Tegaderm™ CHG antimikrobiset I.V. ‑suojasidokset

  3M™ Tegaderm™ CHG I.V. Kiinnityssidokset suojaavat antimikrobisesti ja mahdollistavat pistokohdan jatkuvan tarkkailun, katetrin kiinnityksen sekä kosteuden hallinnan – kaikki yhdellä tuotteella! Näin saavutat helpommin omat potilasturvallisuuden tavoitteesi, lääkärien työskentelyvarmuuden ja kustannustehokkuuden.


  Katso videoita


  • 3M Tegaderm CHG I.V. ‑suojasidokset

   Antimikrobinen suoja

   3M™ Tegaderm™ CHG I.V. ‑suojasidoksen on nyt todistettu vähentävän katetriin liittyviä verisuoni-infektioita ja katetrin kolonisaatiota. Ainoa hyväksytty I.V.-sidos edellä mainittuihin käyttöaiheisiin.

   Tuote on läpinäkyvä antimikrobinen All-in-One-kalvosidos, joka tuntuu miellyttävältä, kiinnittyy poikkeuksellisen hyvin ja noudattaa myös infuusiokohdan hoidosta annettuja parhaita käytäntöjä ja protokollia.
   Tegaderm™CHG ‑suojasidosten läpinäkyvä kalvo toimii esteenä kontaminaatiolle, kuten nesteille, viruksille* ja laajalti monille katetriin liittyviin verisuoni-infektioihin (CRBSI). 3M™ Tegaderm™ CHG ‑suojasidoksessa on läpinäkyvä, antimikrobinen, klooriheksidiiniglukonaattigeeliä sisältävä tyyny, jonka muoto mukautuu katetrin ympärille ja tuottaa välittömän ja jatkuvan suojan ihon flooralta.

   *In vitro -testeissä 3M™ Tegaderm™ CHG ‑suojasidosten läpinäkyvä kalvo muodosti esteen viruksille, joiden halkaisija oli 27 nm tai suurempi, kun side oli ehjä eikä vuotanut.


  • Läpinäkyvä Tegaderm-kalvo

   Läpinäkyvä materiaali mahdollistaa pistokohdan jatkuvan tarkkailun

   Läpinäkyvä kalvo ja läpinäkyvä, antimikrobinen, klooriheksidiiniglukonaattigeeliä sisältävä tyyny mahdollistaa jatkuvan tarkkailun infektion varhaisten merkkien varalta. Geelityyny pysyy läpinäkyvänä ja suojaavana, vaikka se imisi sisäänsä verta, suolaliuosta tai haavaeritteitä.

   Suonensisäisiin katetreihin liittyy monia riskejä, kuten flebiitin, infiltraation, ekstravasaation, tromboosin, tromboflebiitin ja infektion riski.  Yksi suurista riskitekijöistä on ihon flooran tiheys katetrin asennuskohdassa. Katetriin liittyvistä verisuoni-infektioista jopa 60 prosentin arvioidaan olevan peräisin potilaan ihon floorasta.** Sen vuoksi on tärkeää tunnistaa mahdolliset komplikaatiot varmistamalla, että katetrin alue on jatkuvasti nähtävillä.

   I.V. -hoitajien käytäntöjen standardit edellyttävät, että pistokohdan tulee olla aina nähtävissä. Katetrin ja ihon liittymäkohdan näkemisen estäviä sidosmateriaaleja ei pitäisi käyttää.5

   CDC suosittelee läpinäkyvien kalvosidosten käyttöä infuusiokohdissa, sillä ne kiinnittävät laitteen luotettavasti paikalleen, mahdollistavat katetrin jatkuvan tarkkailun ja edellyttävät harvemmin vaihtotoimia kuin perinteiset sideharso- ja teippisidokset, mikä säästää terveydenhuollon ammattilaisten aikaa.

   ** 3M™ Tegaderm™ CHG ‑suojasidosta ei ole tarkoitettu katetriin liittyvien verisuoni-infektioiden tai muihin perkutaanisiin laitteisiin liittyvien infektioiden hoitoon, eikä sen tehoa tällaisten infektioiden ennaltaehkäisyyn ole tutkittu satunnaistetuissa kliinisissä tutkimuksissa.  Lisätietoa


  • Alaviitteet

   1. Maki DG. A Novel Integrated Chlorhexidine-Impregnated Transparent Dressing for Prevention of Vascular Catheter-related Bloodstream Infection: A Prospective Comparative Study in Healthy Volunteers. SHEA, huhtikuu 2008.

   2. Bashir MH, et al. Suppression of regrowth of normal skin flora under chlorhexidine gluconate dressings applied to chlorhexidine gluconate-prepped skin. American Journal of Infection Control (AJIC), 2012; 40(4):344-8.

   3. Eyberg C. A Controlled Randomized Prospecitve Comparative Study to Evaluate the Ease of Use of a Transparent Chlorhexidine Impregnated Gel Dressing Versus a Chlorhexidine Disk in Health Volunteers. Journal of the Association for Vascular Access (JAVA), syksy 2008 Vol. 13 No. 3.

   4.Kohan, Cynthia MT, MS, CIC; Boyce, John MD. Poster "A Different Experience with Two Chlorhexidine Gluconate Dressings for Use on Central Venous Devices." APIC, Ft. Lauderdale FL, kesäkuu 2013.

   5. Infusion Nursing Standards of Practice, tammi-helmikuu 2011 Vol 34, 1S ISSN 1533-1458.

   6. Centers for Disease Control and Prevention. Guidelines for the Prevention of Intravascular Catheter-related Infections. Healthcare Infection Control Practices Advisory Committee (HICPAC); (Appendix 1). Clin Infect Dis. 2011;52(9):e162.


  Näytetään 1-6 / 6 Hakutulokset
  Vertaa tuotteita, enintään kolme tuotetta
  Vertaa