1. All 3M Products
3M Suomi
23 Tulokset 
23 Tulokset 
IV-kiinnitys
 • 3M™ Tegaderm™ I.V. -kiinnityssidokset

  3M esitteli ensimmäisen 3M™ Tegaderm™ I.V. ‑suojasidoksen jo yli 30 vuotta sitten. Sittemmin 3M on tehnyt yhteistyötä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ympäri maailmaa ja kehittänyt tuotteita, jotka yksinkertaistavat ja parantavat hoitokäytäntöjä, sekä laajentanut Tegaderm™-sidosvalikoimaa.

  Inspiroidumme päivittäin siitä, miten terveydenhuollon ammattilaiset tekevät kaikkensa tarjotakseen potilailleen mahdollisimman hyvän hoidon. Aina kun uusia teknologioita ja edistysaskelia on syntynyt, me olemme soveltaneet niitä suojasidoksiin. Näin olemme tuottaneet laajan valikoiman I.V.-kiinnityssidoksia, jotka auttavat parantamaan potilastuloksia ja jotka tarjoavat erinomaisen hinta-laatusuhteen.

 • Pediatric IV Dressing

  Katetrien kiinnitys

  Valitse 3M™ PICC/CVC ‑kiinnityspidike + Tegaderm™ I.V.-suojasidos, jos yksikkösi käytännöt edellyttävät erillisen laitteen käyttöä potilaan ollessa tavanomaista aktiivisempi tai jos muusta syystä tarvitset katetrille mahdollisimman varman kiinnityksen. 3M™ PICC/CVC ‑kiinnitysjärjestelmä on suunniteltu minimoimaan katetrin liikkuminen ja sen irtoamisesta aiheutuvat komplikaatiot. Järjestelmä irtoaa ihosta hellävaraisesti ja aiheuttamatta potilaille tarpeetonta kipua tai epämukavuutta.2,3

  In vivo tutkimuksessa vertailtiin eri kiinnityslaitteiden edellyttämää keskiarvoista vetämisvoimaa, jolla asennettu CV-katetri irtosi. Tutkimus osoitti, että 3M™ PICC/CVC ‑kiinnitysjärjestelmä kesti merkitsevästi suurempaa vetämistä kuin kilpaileva kiinnityssidos tai ompeleet (yli puolitoistakertaista verrattuna ompeleisiin).2

  3M™ PICC-/CVC ‑kiinnityslaite + Tegaderm™ I.V. Advanced ‑suojasidos

 • 3M Tegaderm I.V. Advanced suojasidokset

  Katetrin kiinnitys

  3M™ Tegaderm™ I.V. Advanced-suojasidoksissa on syvä lovi putkelle, kiinnitystä helpottava reunus ja kaksivaikutteinen kiinnitystekniikka, joka tuottaa potilaasi ansaitseman suojan ja käyttömukavuuden. Ne täyttävät CDC:n ja INS:n määritelmät katetrin kiinnittämisestä ja suojaamisesta.4,5

  3M™ Tegaderm™ I.V. Advanced suojasidokset

 • Bakteereja ja viruksia estävät sidokset – erinomainen vaihtoehto teipille ja sideharsolle

  3M™ Tegaderm™ ‑kalvosidoksissa on ohut, puoliläpäisevä kalvo, joka toimii esteenä nesteille, bakteereille ja viruksille*, mutta sallii kosteuden, hapen ja hiilidioksidin läpäisyn. Steriilissä kalvossa on ihoystävällinen liima-aine, jossa ei ole käytetty luonnonkumia (lateksia) ja joka kestää käyttöä pitkään. Kalvo tarjoaa täyden näkyvyyden kalvolla peitetylle alueelle ja vähentää näin turhia sidosten vaihtoja.

  Kun haluat varmistaa pääsyn implantoituihin portteihin tai vasta implantoitujen porttien leikkaushaavoihin, suojaa alue käyttämällä läpinäkyvää 3M™ Tegaderm™ I.V. ‑suojasidosta liimattomalla ikkunalla. Sen avulla voit minimoida liimakontaktin ihoon sekä neulan liikkumisesta aiheutuvat riskit sidoksen vaihdon aikana.

  *In-vitro -kokeiden perusteella läpinäkyvä Tegaderm kalvo pysäyttää halkaisijaltaan vähintään 27 nm:n virukset, kun suojasidos on ehjä eikä vuoda leikkaushaavoihin, suojaa alue käyttämällä läpinäkyvää 3M™ Tegaderm™ I.V. ‑suojasidosta liimattomalla ikkunalla. Sen avulla voit minimoida liimakontaktin ihoon sekä neulan liikkumisesta aiheutuvat riskit sidoksen vaihdon aikana.

  3M™ Tegaderm™ ‑kalvosidos

Katso videoita

Esittelyvideo 3M™ Tegaderm™ CHG ‑suojasidoksesta

 • Alaviitteet

  1. Maki DG. A Novel Integrated Chlorhexidine-Impregnated Transparent Dressing for Prevention of Vascular Catheter-related Bloodstream Infection: A Prospective Comparative Study In Healthy Volunteers. SHEA, huhtikuu 2008.
  2. Rutledge, et al. Catheter securement systems: comparison of two investigational devices to a sutureless securement device, a securement dressing, and sutures in a pig model. Intensive Care Medicine Experimental (2015) 3:24.
  3. 3M:n arkistotiedot (tietue #012858).
  4. Centers for Disease Control and Prevention. Guidelines for the Prevention of Intravascular Catheter-related Infections. Healthcare Infection Control (Appendix 1). Clin Infect Dis, 2011; 52(9):e162.
  5. Alexander M. et al. Infusion Nursing Standards of Practice. Journal of Infusion Nursing, (2011) Vol. 34, no 1S.


Näytetään 1-23 / 23 Hakutulokset
Vertaa tuotteita, enintään kolme tuotetta
Vertaa