1. All 3M Products
3M Suomi
32 Tulokset 
32 Tulokset 
Hae

32 Tulokset 
Construction

Rakennusteollisuus

KYSY 3M-ASIANTUNTIJALTA

Kun on liitettävä ulkopaneeleita tärkeisiin kohteisiin, kuten O'Haren lentokentän rakennuksiin Chicagossa tai Walt Disney Concert Hall -musiikkitaloon, arkkitehdit luottavat siihen, että 3M™ VHB™ -teippi kiinnittää materiaalit pysyvästi yhteen ja jakaa samalla rakenteen painon tasaisesti koko liitoksen alueelle.

Rakennustuoteasetus (EU) nro 305/2011 määrittelee yhdenmukaistetut ehdot rakennustuotteiden markkinointiin Euroopan unionissa ja sen ulkopuolella.

Kyseisillä ehdoilla on suora vaikutus rakennustuotteita koskeviin vaatimuksiin, jotka vastaavasti heijastuvat kansallisissa tuotestandardeissa, kansallisissa teknisissä hyväksynnöissä ja muissa kansallisissa teknisissä määrityksissä sekä säännöksissä, jotka liittyvät rakennustuotteisiin. CE-merkintävelvollisuus koskee kaikkia rakennustuotteita, jotka kuuluvat yhdenmukaistetun standardin piiriin.

Eurooppalainen tekninen arviointi voidaan myöntää, jos rakennustuote ei kuulu tai kuuluu vain osittain jonkin yhdenmukaistetun eurooppalaisen standardin (hEN) piiriin. Arviointimenetelmät ja -kriteerit eurooppalaisille teknisille arvioinneille määritellään eurooppalaisessa arviointiasiakirjassa (EAD).
ETA on voimassa kaikissa 28:ssa EU:n jäsenvaltiossa, Euroopan talousalueen valtioissa sekä Sveitsissä, Norjassa ja Turkissa.
Käyttökohteet, kuten rakenteellinen lasitus ja rakenteellinen verhous, eivät kuulu yhdenmukaistettujen standardien piiriin, joten 3M on valinnut vapaaehtoisen tavan CE-merkitä valitut tuotteet kyseisiin käyttökohteisiin.

Jos tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä paikalliseen 3M-edustajaasi.

Näe 3M™ VHB™ -teipit rakennuskohteissa

  • Katso, kuinka 3M™ VHB™ -teippi auttoi RJ Aluminumia parantamaan tehokkuuttaan
    Katso, kuinka 3M™ VHB™ -teippi auttoi RJ Aluminumia parantamaan tehokkuuttaan
  • 3M™ VHB™ -teippi verrattuna rakenteellisiin silikonitiivisteisiin
    3M™ VHB™ -teippi verrattuna rakenteellisiin silikonitiivisteisiin
  • 3M™ VHB™ -rakennelasitusteipin asennusprosessi
    3M™ VHB™ -rakennelasitusteipin asennusprosessi

Haluatko lisätietoja?

Näytetään 1-24 / 32 Hakutulokset
Vertaa tuotteita, enintään kolme tuotetta
Vertaa