1. 3M Viestintäratkaisut

3M Viestintäratkaisut

webLoaded = "false"
 • 3M ilmoitti 4.6.2018 myyneensä käytännössä koko Teletuotteiden Divisioonan (Communication Markets Division) Corning Incorporated -yhtiölle. Langattoman verkon koaksiaalikaapelien säänsuojaustuotteet ja antennien häivytyskalvot jäivät kaupan ulkopuolelle. Ne on siirretty 3M:n Sähkötuotteiden Divisioonaan (Electrical Markets Division). 3M jatkaa tämän sivuston ylläpitoa siirtymäjakson ajan. Siirtymäjakson päätyttyä käyttäjät uudelleenohjataan Corningin sivuille.

Masto
Otamme isoja askelia, jotta maailmasta tulisi pienempi.
Näytä viestintätuotteet

Viestintäratkaisut

Hyödy tarjoamastamme kilpailuedusta.

3M on verkottumisteknologioiden asiantuntija. Valikoimamme ulottuu kotien valokuidusta ja langattomista yhteyksistä kiinteistöverkkoihin, ja yhdistämme tuotteita, ihmisiä ja yrityksiä ja luomme asiakaskeskeisiä innovaatioita yli 45 teknologia-alustan avulla. 3M:n teknologiat ohjaavat verkkojen suunnittelua, asennusta ja kunnossapitoa tällä nopeasti kehittyvällä alalla. Olipa tulevaisuuden verkkoratkaisusi mikä tahansa - me voimme auttaa.


Viestintäratkaisujen tuotteet

Näytä kaikki viestintäratkaisujen tuotteet

     

    • Parannamme verkkoja ja yhteyksiä ympäri maailmaa.

     Kun ympäristömme verkostoituu yhä tiiviimmin, viestintäratkaisujen on oltava yhä luotettavampia, tehokkaampia ja kansainvälisempiä. Tarvitsemme ratkaisuja tulevaisuuden viestintäongelmiin jo tänään. 3M tarjoaa juuri näitä ratkaisuja. Valokaapeliliittimemme ja -kotelomme mahdollistavat nopeamman verkon asennuksen. Huipputason liimatuotteillamme laajakaistapalveluiden asentaminen rakennuksiin on helppoa. Teknologiamme muuttavat verkkojen suunnittelua, asennusta, suojausta ja huoltoa säänkestävistä mobiiliverkon tukiasemista vedettömään palosammutukseen tärkeissä datakeskuksissa. 3M parantaa paikallisia ja maidenvälisiä tietoliikenneverkkoja tulevaisuutta ajatellen – jo tänään.

     

    Tietoa 3M:n viestintäratkaisuista

    • 3M on erikoistunut auttamaan yrityksiä rakentamaan yhteyksiä. Yhdistämme ihmisiä auttamalla luomaan järjestelmiä valokaapeleista ja kytkentätauluista FTTH-ratkaisuihin ja kytkentäjohtoihin. Tarjoamme nopeasti muuttuvalla alalla kansainvälistä valmistus-, jakelu- ja tekniikkaosaamista, joka tekee videoiden suoratoistosta nopeampaa, mobiiliverkkojen tukiasemista kestävämpiä ja työmaaviestinnästä helpompaa.

    3M SIVUSTOT
    bCom
    Seuraa meitä
    Edellä luetellut tuotemerkit ovat 3M:n tavaramerkkejä.
    Vaihda aluetta
    Suomi - suomalainen