3M Kaupalliset ratkaisut

Let's Print & Wrap

 • Kuinka voit voittaa

  Sinä voit olla voittaja! Lue, kuinka voit osallistua Let’s Print & Wrap! -kilpailuun.

 • Kampanjaan oikeutetut tuotteet

  Innostu. 3M™:n tulostettavaa yliteippauskalvoa voi käyttää usealla eri tavalla. Etsi näiden tuotteiden pakkauslaatikoista erikoismerkittyjä kilpailutarroja.

 • Voita HP:n kanssa

  Osta HP Latex 365 -tulostin 1.2. – 31.5.2018 välisenä aikana ja saat 10 tunnuslukua sekä mahdollisuuden voittaa välittömästi.

 • Täytä ja voita

  Voita palkinto välittömästi lunastamalla koodisi. Kaikilla syötetyillä tunnuksilla voi voittaa.


Kaksi tapaa voittaa

Työkalujen, koristeiden, elektroniikan ja muiden tuotteiden voittaminen on yhtä helppoa kuin erikoismerkityn 3M™:n tulostettavan teippauskalvon ostaminen. Voit voittaa tuhansista palkinnoista, mukaan lukien pääpalkinto HP Latex 365 -tulostin (arvo 20 000 €). Mitä enemmän teippaat, sitä enemmän voit voittaa.

Kaksi tapaa voittaa

Etsi kampanjatarraa 3M™:n tulostettavien yliteippauskalvojen pakkauksista. Tarkista koodi paketista ja voit voittaa yhden tuhansista palkinnoista teepaidoista uuteen televisioon. Riippumatta siitä, saatko välittömän palkinnon vai et, jokainen tunnus voi voittaa. Pääpalkintona on HP Latex 365 -tulostin (arvo 20 000 €), joka arvotaan kaikkien kampanjaan rekisteröityneiden tunnusten kesken 10. kesäkuuta 2018 mennessä.

Teippaa enemmän. Voita enemmän. Palkintoja on tuhansia.

  Uuden päivityksen myötä Microsoft Exchangen käyttö kampanjakoodien rekisteröinnissä ei suositella. Käytä toista selainta mikäli mahdollista.

 • Pyydä näyte
  ja vakuutu!

 • Kaikki kentät ovat pakollisia, paitsi jos ne on merkitty valinnaisiksi

 • Hyväksyn kaikki kilpailun säännöt ja määräykset.*


 • Merkitsemällä valintaruudun annan 3M:lle luvan lähettää minulle uutiskirjeitä, mainoksia, kyselyitä sekä tietoa kampanjoista ja tarjouksista sähköpostitse (kuten tässä on kuvattu). Ymmärrän ja suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään 3M:ssä [Suomen 3M Oy] tytäryhtiöineen 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti ja että henkilötietoni siirretään, tallennetaan ja/tai käsitellään 3M:n tai yhteistyökumppaneidemme toimesta Suomen ja Euroopan unionin ulkopuolella mutta aina noudattaen tarkkoja tieto- ja yksityisyydensuojamääräyksiä.

Kiitos pyynnöstäsi! Käsittelemme sen mahdollisimman pikaisesti.
Jos sinulla on kysymyksiä pyyntöösi liittyen, ota meihin yhteyttä osoitteessa letsprintandwrap@mmm.com.

3M:n kaupallisten ratkaisujen divisioona

Pahoittelumme...

Lähetyksessä tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen...


 • †Tarjous on rajoitettu vain Länsi-Euroopan kalvovalmistajiin (*). Tarjous ei ole voimassa, jos se on kielletty tai rajoitettu paikallisesti. Tarjous on voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää. Rajoitus: 1 A4-näytepaketti ja 1-testisarja kalvovalmistajaa kohti. 3M saattaa peruuttaa tämä näytetarjouksen oman harkintansa mukaan ilman ennakkoilmoitusta. Tarjous on saatavilla vain näiden ehtojen mukaisesti. Kilpailutunnusta ei anneta ilmaisen A4-näytesarjan ja/tai kokeilusarjan mukana. * Kilpailu on voimassa vain Länsi-Euroopan maissa: Belgia, Alankomaat, Luxemburg, Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Saksa, Itävalta, Sveitsi, Ranska, Kreikka, Espanja, Portugali, Yhdistynyt kuningaskunta ja Irlanti.
3M SIVUSTOT
bComOstopaikat
Seuraa meitä
Edellä luetellut tuotemerkit ovat 3M:n tavaramerkkejä.