1. Suomi
 2. Vauriovapaat ripustusratkaisut
 3. Projektit
 4. Ideoita opiskelija-asunnon sisustukseen Command™-tuotteilla
 • Oletko muuttamassa lukuvuoden alussa opiskelija-asuntoon tai yksityiseltä vuokrattuun asuntoon? Jos näin on, etsit todennäköisesti pieneen tilaan sopivia yksilöllisiä sisustusideoita, joiden toteuttaminen ei vaadi poraa tai maalipurkkia, koska vuokra-asunnon sisustamisella on rajansa! Hyviä uutisia: opiskelijakämpän sisustaminen ja sen valmisteleminen edessä olevaan opiskelu-urakkaan käy nyt paljon helpommin, kiitos Command™-tuotteiden.


  Command™-kiinnityspalojen ja -koukkujen avulla voit ripustaa tavallisia sisustuselementtejä, kuten taulukehyksiä, koriste-esineitä, koristevaloja ja monenlaista muuta ilman hankalia nauloja, ruuveja tai nastoja. Kun poismuuton aika sitten koittaa, tai kun kaipaat vaihtelua nykyiseen sisustukseen, ne irtoavat siististi seinästä jättämättä jälkiä tai vaurioita. Kiinnityspintoja vahingoittamaton sisustaminen ja tavaroiden järjestäminen sujuu siis varmasti niin opiskelija-asunnossa kuin muissakin asunnoissa, ja ratkaisumme sopivat myös lyhytaikaiseen tarpeeseen tai vaihtelunhaluisille sisustajille.

Tutustu Command™-valikoimaan:


Tapaa bloggaajat

 • Geraldine Tan - Little Big Bell
  Geraldine Tan: Little Big Bell

  Geraldine kokeilee, miten maalauspohjien ripustaminen Lontoon-kodin seinille onnistuu ilman vasaraa ja nauloja.

 • Anna Lysik
  Anna Lysik: Don’t Cramp My Style

  Anna osoittaa, että Command™-tuotteet sopivat täydellisesti sekä budjettiin että vuokra-asumiseen.


Parhaat vinkit opiskelija-asunnon sisustamiseen

 • Makuuhuone
  Oma tila ja oma paikka

  Oli kyseessä sitten uusi ja trendikäs asunto tai pieni ja hankalan muotoinen tila, voit saada opiskelijakämppäsi erottumaan edukseen hyödyntämällä valosarjoja, vaatekaapin perustarpeita, lippunauhoja, valokuvia, huonekasveja ja paljon muuta. Command™-tuotevalikoiman koukuilla, klipseillä, ripustimilla ja kiinnityspaloilla saat pidettyä kaikki seinäkoristeet hyvin paikallaan. Kun on aika vaihtaa asuntoa, seiniin ei jää jälkeäkään.

 • Kylpyhuoneen järjestäminen
  Raivaa sotku kylpyhuoneestasi

  Kaakeloiduille seinille ja kosteisiin tiloihin täydellisesti sopivat Command™-kylpyhuonehyllyt ja -koukut takaavat, että saippua pysyy siinä missä pitääkin ja muutkin hygieniatarvikkeet erillään mahdollisten muiden asukkaiden omaisuudesta. Ne tarttuvat paikalleen imukuppeja tiukemmin ja varmistavat, että kaikki tarvitsemasi on käden ulottuvilla pesualtaan, suihkun tai kylpyammeen ympärillä.

 • Luovaa kuvien ripustamista
  Narun jatkoksi vain

  Rakenna vaihtoehto korkkitaululle käyttämällä narua ja kirkkaita Command™-sisustusklipsejä. Ripusta esille valokuvat, muistilaput ja muut muistot ja tärkeät muistutukset! Pieniin Command™-yleiskoukkuihin voit ripustaa asiakirjapidikkeitä – ne näyttävät hauskoilta seinällä! Command™-jousiklipsien avulla taas voit vaihtaa julisteita ja printtejä helposti. Ideoinut ja rakentanut sisustusbloggari Anna Lysik, joka kirjoittaa Don’t Cramp My Style -blogia.

 • Opiskelutila, jossa esineitä on ripustettu Command-koukuilla ja -kiinnityspaloilla
  Ole parhaista paras opiskelukaveri

  Halusitpa sitten piristää opiskelija-asunnon neutraalia työpistettä tai vuokrakämpän kotitoimistoa, erilaisilla Command™-tuotteilla ja parilla edullisella tarvikkeella voit helposti luoda innostavan ja hyvin järjestetyn opiskelutilan asunnon pintoja sotkematta tai vahingoittamatta. Kokeile vaikka ripustaa tuoreimmat muistiinpanot ja luonnokset esille, jotta asiat jäisivät paremmin mieleen.

 • Command-koukut ja -kiinnityspalat keittiökäyttöön
  Pistä keittiö järjestykseen.

  Jos jaat keittiön muiden asukkaiden kanssa, työtasojen pitäminen siistinä voi olla hankalaa; Command™-avainteline ja kirkkaat Command™-koukut ovat täydellinen tapa hyödyntää seinäpinta ja kaappitila tehokkaasti ja pitää työvälineet pois tieltä.

  Jos haluat ripustaa kellon, kalenterin tai kehystettyjä kuvia, sahalaitainen Command™-taulukoukku on täydellinen tapa lisätä väriä neutraaliin keittiötilaan ja sopii siksi mainiosti yhteistilojen piristämiseen.

 • Julisteet ja pöytälehtiöt
  Vaivatonta säilytystä

  Tällä yksinkertaisella ratkaisulla estät säilytyslaatikoita valtaamasta kaikkia tasoja! Pistä meikit ja muut pikkutavarat ojennukseen vain muutaman säilytystarvikkeen ja Command™-tuotteen avulla. Ripusta metallilankakorit seinäpintaa vahingoittumatta kirkkailla Command-koukuilla. Käytä laatikoiden kiinnittämiseen Command™-taulunkiinnityspaloja.


Saatavana kaikilta varteenotettavilta jälleenmyyjiltä!