1. Vauriovapaat ripustusratkaisut
 2. Projektit
 3. Galleriaseinä nurkkaan
Galleriaseinä nurkkaan

Galleriaseinä

Tee tilasta itsesi näköinen perustamalla ikioma galleria kotiisi – tarvitset vain tyhjän seinän! Yhdistele rohkeasti eri värisiä ja tyylisiä kehyksiä; tämä on myös hyvä tapa lisätä väriä sisustukseen.


Tarvittavat materiaalit:

 • – Command™-taulunkiinnityspaloja

  – Erivärisiä ruiskumaaleja – tässä on käytetty keltaista, turkoosia ja valkoista

  – Erikokoisia kehyksiä

  HUOMAA: Noudata kaikkia Command™-tuotteiden pakkauksessa olevia ohjeita pinnan asianmukaisesta puhdistuksesta ja valmistelusta, kiinnityspalojen sijoittamisesta ja suositelluista painorajoista.

 • Tarvittavat materiaalit

Ohjeet:

 • 1. Kerää esim. 26 eri kokoista ja muotoista taulukehystä, tai niin monta kuin tarvitset täyttääksesi sen seinän tai nurkan, jonka aiot koristella.

  Päätä, mihin kehyksiin haluat laittaa valokuvia. Joistakin suuremmista kehyksistä voi irrottaa lasin ja asettaa ne sitten tyhjinä yhden tai kahden valokuvallisen kehyksen ympärille. Tämä lisää gallerian ulottuvuutta ja mielenkiintoa.

  Irrota jokaisesta kehyksestä lasi ja tausta. Ruiskumaalaa neljä kehystä keltaiseksi ja kolme kehystä turkoosiksi. Muihin kehyksiin tulee uusi valkoinen maalipinta. Odota maalaamisen jälkeen vähintään seitsemän (7) päivää ennen kuin ripustat kehykset.

  Puhdista seinäpinta tähän tarkoitetulla isopropanolilla, pyyhi varovasti ja anna kuivua.

 • Vaihe 1
 • 2. Ota Command™-taulunkiinnityspalat pois pakkauksesta ja erota palat toisistaan. Voit yhdistää kaksi palaa sarjaksi painamalla niitä toisiaan vasten, kunnes kuulet napsahduksen.

  VINKKI: Keskikokoisia kiinnityspaloja käytettäessä enintään 1,3 kg:n painoiseen kehykseen tarvitaan yksi sarja kiinnityspaloja, enintään 2,7 kg:n painoiseen kehykseen kaksi ja enintään 5,4 kg:n painoiseen kehykseen neljä sarjaa

  Poista yksi vihreä suojapaperi ja kiinnitä yksi kiinnityspalasarja kehyksen taakse. Paina kiinnityspala tiukasti kehyksen taustaa vasten. Toista sama lopuille kehyksen ripustamiseen tarvittaville kiinnityspaloille.

  Poista jäljellä olevat vihreät suojapaperit kehyksen taakse kiinnitetyistä kiinnityspaloista.

  Aseta kehys seinälle ja paina kehyksen etupuolta seinää vasten 30 sekunnin ajan.

  Irrota kehys tarttumalla alakulmiin ja vetämällä kehystä ylös- ja ulospäin itseäsi kohti.

  Toista samat työvaiheet muille kehyksille.

 • Vaihe 2
 • 3. Odota (1) tunti ennen kuin asetat kehykset takaisin seinälle. Kohdista kehysten takana olevat kiinnityspalat seinässä oleviin kiinnityspaloihin. Paina jokaista kehystä tiukasti seinää vasten, kunnes kuulet napsahduksen. Näin voit varmistaa, että kehykset on kiinnitetty kunnolla.

 • Vaihe 3

TUNNISTEET
  Taulunkiinnitys seinien_koristelu galleriaseinä sisustus taulunkiinnityspalat
  UKK Ota yhteyttä : 09-52521 Ota yhteyttä : 09-52521 Yhteydenotto
  Seuraa
  Command brandi on 3M:n tuotemerkki.
  Vaihda aluetta
  Suomi - suomalainen