1. Suomi
 2. Vauriovapaat ripustusratkaisut
 3. Uutiset
 4. Pintoja vahingoittamatta

Pintoja vahingoittamattomat Command™-kiinnitysratkaisut

Nainen ihailee kuvagalleriaa kotiseinällä

Command™-tuotteiden uusi mainos

TV-ilmoitus
Katso uusi mainoksemme

Luo oma galleriasi seinäpintoja vahingoittamatta

 • Kokoelma valokuvakehyksiä lattialla
  Vaihe 1

  Aseta kaikki kehyksesi lattialle ja kokeile erilaisia asetteluvaihtoehtoja ennen kuin ripustat ne. Galleriaan voi ripustaa muutakin kuin valokuvia, esimerkiksi lehtileikkeitä, postikortteja tai taideteoksia.

 • Kuva naisen käsistä mittaamassa valokuvagallerian leveyttä
  Vaihe 2

  Kun olet tyytyväinen lattialle järjestämääsi asetteluun, mittaa tulevan gallerian leveys ja korkeus ja merkitse sitten maalarinteipillä saman kokoinen alue seinään.

 • Taulunkiinnityspaloja kiinnitetään puisen kehyksen taakse
  Vaihe 3

  Kiinnitä Command™-taulunkiinnityspalat kehysten taakse. Varmista, että käytät kehyksen painon mukaista kiinnityspalakokoa: esimerkiksi 4 paria isoja taulunkiinnityspaloja riittää on jopa 7,2 kg:n ripustamiseen!

 • Nainen ripustamassa valokuvakehystä seinälle
  Vaihe 4

  Aloita gallerian alakulmasta ja irrota suojapaperit Command™-kiinnityspalojen takapuolelta alakulmasta alkaen ja aseta ensimmäinen kehys seinälle. Paina kehystä tiukasti kämmenillä ja varmista, että kiinnityspalat tarttuvat tiukasti paikalleen.

 • Nainen lisäämässä valokuvakehyksiä seinägalleriaan
  Vaihe 5

  Lisää kehyksiä alhaalta ylöspäin. Jos haluat vaihtaa jonkin kehyksen paikkaa, vedä se varovasti irti seinästä niin, että kiinnityspalat irtoavat toisistaan ja napsauta kehys sitten takaisin paikalleen

 • Kuva seinägalleriasta
  Vaihe 6

  Kun kaikki kiinnityspalat ovat paikallaan, ota kehykset pois seinältä ja odota tunti, jotta kiinnityspalat tarttuvat kunnolla seinään. Napsauta ne sitten takaisin paikalleen ja tadaa – sinulla on täydellinen seinägalleria ilman ainuttakaan naulaa!