Keskenään erilaisten materiaalien liittäminen

Erilaisten materiaalien liittäminen
Erilaisten materiaalien liittäminen

3M-teipit ja -liimat ovat helpoin ratkaisu keskenään erilaisten ja vaikeasti liimattavien materiaalien liittämiseen

KYSY 3M-ASIANTUNTIJALTA

    • Erilaisten materiaalien liittäminen voi olla suuri haaste suunnittelijoille ja insinööreille. 3M:n erikoisliimat ja -teipit tarjoavat ratkaisuja monimateriaaliliitoksiin ja muihin perinteisesti haastaviin tehtäviin, kuten vaikeasti liimattavien pintojen liittämiseen. Muovit ja metallit, komposiitit ja vaahtomuovit – 3M:n ainutlaatuiset liimat ja teipit helpottavat haastavien liitosten tekemistä.


Low Surface Energy

Miksi alhaisen pintaenergian (LSE) materiaalien liittäminen on vaikeaa?

3M:n insinöörit ymmärtävät, mitä alhaisen pintaenergian materiaaleihin tarttuminen vaatii, ja kertovat löydöksistään tässä asiantuntijaraportissa.

Lataa ilmainen asiantuntijaraportti (PDF, 720,92 kt)

LSE Bonding
View Video

LSE Bonding: See how 3M Adhesives hold up in white water rapids

A small section was cut away on a polyethylene kayak, making a space for a camera. A transparent polycarbonate window was bonded to the kayak using 3M Scotch-Weld™ Structural Plastic Adhesive. The camera was sealed inside, and filmed the underwater action.


Ole meihin yhteydessä

Olemme valmiita auttamaan

Tarvitsetko apua oikean tuotteen löytämiseksi projektiisi? Ota yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa. Voit myös soittaa numeroon 09-525 21.


3M SIVUSTOT
bCom
Seuraa meitä
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen