Stetoskoopin rekisteröinti


 • Hymyilevä sairaanhoitaja viininpunaisessa asussa sinisellä letkustolla varustetun 3M Littmann Classic III -stetoskoopin kanssa.

  Pysy ajan tasalla 3M™ Littmann® -stetoskoopin omistajana.

  Mikä on ensimmäinen asia, mitä uudella Littmann -stetoskoopilla tulisi tehdä? Aivan: pukea se ylleen ja kokeilla sitä. Toinen asia, mitä tulisi tehdä, on rekisteröidä stetoskooppi 3M:n verkkopalvelussa. Rekisteröinti pitää sinut ajan tasalla Littmann -stetoskoopeista: saat muun muassa uutisia, tiedotteita uusista väreistä ja malleista, hyödyllisiä vihjeitä sekä erikoistarjouksia.

  Etsi sarjanumerosi: Jotta voit rekisteröidä Littmann -stetoskoopin, tarvitset sen sarjanumeron. Löydät sen kaiverrettuna stetoskoopin rintakappaleeseen. Jos Littmann -stetoskoopissasi ei ole sarjanumeroa, soita meille numeroon 800-228-3957.

  Rekisteröi Littmann -stetoskooppisi

   

SEURAA 3M™ LITTMANN® -TUOTEMERKKIÄ
3M, Littmann, L-logo, Littmann -logo, Master Cardiology, Cardiology IV, Master Classic II, Classic III ja rintakappaleiden muotoilu ovat 3M:n tavaramerkkejä. Bluetooth on Bluetooth SIG:n rekisteröity tavaramerkki. Java on Oraclen rekisteröity tavaramerkki.
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen