1. 3M™ Littmann® -stetoskoopit
 2. Etumme
 3. CORE Digitaalinen stetoskooppi
Leikkaa melusta - Littmann CORE stetoskooppi

Kuuntele kuin koskaan ennen

 • Esittelemme kaikkien pisimmälle kehitetyn stetoskooppimme, joka vahvistaa äänen jopa 40-kertaiseksi (huipputaajuudella, verrattuna analogiseen toimintatilaan) ja jossa on aktiivinen häiriöäänten vaimennus ja ääniaaltojen visualisointi sovellus ja lisäksi muita tehokkaita, uusia ominaisuuksia, jotka on tarkoitettu antamaan selkeämmän kuvan potilaan terveydestä. On aika kuunnella paremmin kuin koskaan ennen mukavan ja luotettavan 3M™ Littmann® CORE Digitaalinen stetoskoopin avulla.


Tuotteen ominaisuudet

3M™ Littmann® CORE Digitaalinen stetoskooppi

Osta nyt

Mukavan muotoilun ja tehokkaan digitaalisen teknologian nyt mahdollistaman erinomaisen akustiikan ansiosta tämä on enemmän kuin stetoskooppi. Kyseessä on aivan uusi tapa kuunnella. Ota käyttöön 3M™ Littmann® CORE Digitaalinen stetoskooppi.

 • Lähikuva kuunneltavasta rintakehästä
  Jopa 40-kertainen vahvistus

  Meidän kardiologisen tason stetoskooppiemme erinomainen äänenlaatu tuntuu jopa paremmalta 40-kertaisesti vahvistettuna (huipputaajuudella analogiseen toimintatilaan verrattuna). Myös heikkojen äänten kuuleminen, mikä auttaa sinua diagnosoinnissa, on nyt helpompaa.

  Osta nyt

 • Lääkäri kuuntelemassa keuhkoääniä
  Vastamelutoiminto

  Aktiivinen vastameluteknologiamme auttaa poistamaan hektisissä ympäristöissä tavallisen häiritsevän melun. Epäsuotavaa ulkoista taustamelua vähentämällä se voi auttaa sinua kuuntelemaan niin, että voit keskittyä kuuntelemaan sitä, mikä on tärkeää, potilastasi ja hänen kehonsa ääniä.

  Osta nyt

 • Lähikuva lääkäristä, jolla on stetoskooppi korvissaan.
  Pehmeät, tiiviisti istuvat korvakappaleet

  Meidän stetoskooppimme tiiviisti istuvat, pehmeät korvakappaleet mukautuvat korviin akustisesti erittäin tiiviisti ja mukavasti. Tämän ansiosta voit kuunnella luotettavasti ja mukavasti.

  Osta nyt

 • Lääkäri pitämässä 3M™ Littmann® CORE Dogitaalinen stetoskooppia miehen rintakehällä
  Useita kuuntelutiloja

  Voit yhdellä painikkeella vaihtaa kuuntelitilaa analogisen ja vahvistetun välillä tarpeesi mukaan. Lisäksi on kaksi säätyvää kuuntelukalvoa (aikuis- ja lapsipotilaille tarkoitetut), joiden avulla voit kuunnella sekä korkea- että matalataajuuksisia ääniä rintakappaleen paikkaa vaihtamatta.

  Osta nyt

 • Lääkäri kuuntelee ja näyttää tablettisovelluksen käyttöä.
  Toimii Eko-ohjelmiston kanssa

  Langaton Bluetooth®-liitettävyys mahdollistaa 3M™ Littmann® CORE Digitaalinen stetoskoopin liittämisen useiden mobiililaitteiden laitepariksi, jotta voit havainnollistaa, äänittää ja tallentaa ääniä painiketta painamalla.

  Osta nyt

 • Lääkäri kuuntelemassa pojan rintakehää puhelinsovellusta katsoessaan
  Suunniteltu mukavaksi käyttää

  Sopivasti korvakanaviesi kohdalla olevien viistoasentoisten kuuntelukarien ja vapaasti liikuteltavan rintakappaleen ansiosta voit toimia haluamallasi tavalla, sillä 3M™ Littmann® CORE Digitaalinenstetoskooppi suunniteltiin lisäämään mukavuutta potilasta arvioitaessa.

  Osta nyt


 • 3M Littmann CORE Digitaalinen stetoskooppi liitettynä puhelimen avulla käytettävään Eko-ohjelmistoon

  Ota talteen. Analysoi. Jaa.

  Johdottoman liitettävyyden ansiosta pystyt enempään kuin koskaan ennen. FDA:n hyväksymä 3M Littmann® CORE Digitaalinen stetoskooppi on yhteensopiva iOS- ja Android-älylaitteiden Eko-ohjelmiston kanssa. Tietoturvallisen käyttöliittymän avulla voit tallentaa 15, 30, 60 tai 120 sekunnin pituiset kuuntelut HIPAA-vaatimusten mukaisesti ja kommentoida niitä. Voit luoda kirjaston tallennetuille sydänäänille ja valvoa niiden avulla sairauden etenemistä, käyttää niitä koulutustarkoituksiin tai jopa jakaa tallenteitasi kollegoille turvallisesti. Voit myös käyttää Eko-tekoälyä sydämen sivuäänten tunnistamisen apuna (erikseen tilattava palvelu, saatavissa vain Yhdysvalloissa).

SEURAA 3M™ LITTMANN® -TUOTEMERKKIÄ
3M, Littmann, L-logo, Littmann -logo, Master Cardiology, Cardiology IV, Master Classic II, Classic III ja rintakappaleiden muotoilu ovat 3M:n tavaramerkkejä. Bluetooth on Bluetooth SIG:n rekisteröity tavaramerkki. Java on Oraclen rekisteröity tavaramerkki.
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen