Sitoutunut hoitamaan.

Video - Littmann Takaisin kouluun - kampanja


 • Nurse with patient

  Inspiroivaa oppimista Terveydenhoidon ammattilaisille

  3M Health Care Academy tarjoaa uusimmat tiedot ja taidot terveydenhoidosta verkossa live webinaarien, käytännön tekemisen yms. muodossa

  Lue lisää


 • Etsi haluamasi Littmann -stetoskooppi verkkokaupasta tai lähelläsi olevasta liikkeestä.

 • 3M™ Littmann® Cardiology IV™ -stetoskooppi on alan tunnetuimpiin kuuluvan stetoskoopin uuden sukupolven versio, joka tarjoaa parannetun akustisen suorituskyvyn ja korkeataajuisten äänten paremman kuuluvuuden (aikuispotilaat, kova painallus).

 • Maksuton 3M™ Littmann® Learning Institute -sovellus opettaa sydän- ja keuhkoääniä todellisten potilastapausten avulla ja testaa edistymistäsi.


Tilata sähköpostin päivitykset.

Tilata sähköpostin päivitykset.

Pysy ajan tasalla 3M™ Littmann® stetoskooppien uusimmista uutisista ja tuotetiedoista.

Pysy ajan tasalla 3M™ Littmann® stetoskooppien uusimmista uutisista ja tuotetiedoista.

Kaikki kentät ovat pakollisia, paitsi jos ne on merkitty valinnaisiksi

Kaikki kentät ovat pakollisia, paitsi jos ne on merkitty valinnaisiksi

 • Saatko meiltä jo viestejä? Meillä on jatkuvasti uutta kerrottavaa, joten kerrothan meille että viestintämme kiinnostaa sinua jatkossakin rastittamalla alla olevan ruudun.

  Merkitsemällä valintaruudun annan 3M:lle luvan lähettää minulle uutiskirjeitä, mainoksia, kyselyitä sekä tietoa kampanjoista ja tarjouksista sähköpostitse (kuten tässä on kuvattu). Annan hyväksyntäni sille, että henkilötietojani käsitellään Suomen 3M Oy:ssä 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti ja että henkilötietoni siirretään, tallennetaan ja/tai käsitellään 3M:n tai yhteistyökumppaneidemme toimesta Suomen ja Euroopan unionin ulkopuolella mutta aina noudattaen tarkkoja tieto- ja yksityisyydensuojamääräyksiä.

  Saatko meiltä jo viestejä? Meillä on jatkuvasti uutta kerrottavaa, joten kerrothan meille että viestintämme kiinnostaa sinua jatkossakin rastittamalla alla olevan ruudun.

  Merkitsemällä valintaruudun annan 3M:lle luvan lähettää minulle uutiskirjeitä, mainoksia, kyselyitä sekä tietoa kampanjoista ja tarjouksista sähköpostitse (kuten tässä on kuvattu). Annan hyväksyntäni sille, että henkilötietojani käsitellään Suomen 3M Oy:ssä 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti ja että henkilötietoni siirretään, tallennetaan ja/tai käsitellään 3M:n tai yhteistyökumppaneidemme toimesta Suomen ja Euroopan unionin ulkopuolella mutta aina noudattaen tarkkoja tieto- ja yksityisyydensuojamääräyksiä. • Lähetä
 • Lähetä

Kiitos.

Lomake lähetettiin onnistuneesti!

Anteeksi...

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen...


SEURAA 3M™ LITTMANN® -TUOTEMERKKIÄ
3M, Littmann, L-logo, Littmann -logo, Master Cardiology, Cardiology IV, Master Classic II, Classic III ja rintakappaleiden muotoilu ovat 3M:n tavaramerkkejä. Bluetooth on Bluetooth SIG:n rekisteröity tavaramerkki. Java on Oraclen rekisteröity tavaramerkki.
Vaihda aluetta
Suomi - suomalainen